• Pampers active baby no 6 32τεμ vp 13-18 kg
  • Pampers active baby no 6 32τεμ vp 13-18 kg

Pampers active baby no 6 32τεμ vp 13-18 kg

Τα Pampers Active Baby No 6 είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας! Με μέγεθος 13-18 kg, προσφέρουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει την ελευθερία της κίνησης χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Αποκτήστε τα Pampers Active Baby No 6 τώρα και δώστε στο μωρό σας την προστασία που χρειάζεται!
32012
8006540180938
11,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΑΦΑΝΟ 340ml (GC-37)

Το διαφανές ποτήρι 340ml (GC-37) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ποτό. Κομψό, λειτουργικό και μοντέρνο, αυτό το ποτήρι θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας σε κάθε περίσταση. Με μια χωρητικότητα 340ml, είναι ιδανικό για κρασί, αναψυκτικά ή ακόμα και για ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,23 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)

Το στρογγυλό τάψι WOODSTONE δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας στο σπίτι σας. Με διάμετρο 28 εκατοστά και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το τάψι είναι ιδανικό για την παρασκευή και σερβίρισμα φαγητών σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Η ποιότητα κατασκευής του WOODSTONE τάψι θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 12,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ

Τα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική τους κυματιστή υφή, αυτά τα σφουγγαράκια εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορρόφηση των υγρών, κάνοντας την κουζίνα σας λαμπερή και αψεγάδιαστη. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν πια - επενδύστε στα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας και απολαύστε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 2,56 €

My planet υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt

Η My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με το εκλεπτυσμένο άρωμά του πορτοκαλιού, αφήνει τα ρούχα απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε το My planet baby υγρό πλυντηρίου τώρα και κάντε την καθημερινή φροντίδα των ρούχων του μωρού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 9,93 €

Kellogg's δημητριακά special K 335gr

Ανακαλύψτε τη νέα γεύση των Kellogg's Special K 335gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης. Με υψηλή ποιότητα συστατικών και θρεπτική αξία, το Special K θα σας κάνει να αισθανθείτε ενεργητικοί και ικανοποιημένοι κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 3,52 €

Nestle δημητριακά lion με καραμέλα και σοκολάτα 400gr

Οι τραγανές νιφάδες δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης με τον συνδυασμό σοκολάτας και καραμέλας περιέχει 7 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 3,44 €