• Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr
  • Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr
  • Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr
  • Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr
  • Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr
  • Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr
  • Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr
  • Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr
  • Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr
  • Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜακεδονικό

Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr

Η Μακεδονική σάλτσα λεμονιού 380gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη φρεσκάδα του λεμονιού και την πλούσια γεύση της, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη σε σαλάτες, κρέας, ψάρια και παστα! Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της Μακεδονικής σάλτσας λεμονιού!
12873
5214000503552
0,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Balsamico gourmet σως λεμονιού 220ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης με το Balsamico gourmet σως λεμονιού 220ml της Balsamico. Μια μοναδική συνδυασμός γεύσεων που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη φρεσκάδα του λεμονιού με την πλούσια γεύση του Balsamico σε ένα μοναδικό σως που θα σας εντυπωσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 1,32 €

Lemon life σάλτσα λεμονιού 4kg

Η Lemon life σάλτσα λεμονιού 4kg είναι μια πλούσια σάλτσα με έντονη γεύση λεμονιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά πιάτα. Με τη φρεσκάδα και το άρωμά της, αναβαθμίζει το φαγητό σας και προσθέτει μια νότα δροσιάς και φινέτσας. Ιδανική για σαλάτες, σάλτσες, μαρινάδες και πολλά άλλα πιάτα. Η συσκευασία των 4kg είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια και καφετέριες.
Τιμή 2,23 €

ReaLemon χυμός λεμονιού 250ml

Το REALEMON προσφέρει δροσερή γεύση λεμονιού εξαιρετικής ποιότητας. Χρησιμοποιήστε το REALEMON όπως τα φρεσκοστυμμένα λεμόνια στις σαλάτες,στις σάλτσες και τις μαρινάδες,στις σούπες,σε κρύα και ζεστά ροφήματα, στα ψητά, στο ψάρι και τα θαλασσινά, στο κρέας και το κοτόπουλο.

Τιμή 1,50 €

Galaxy χυμός λεμόνι 250ml

100% Γεύση και άρωμα λεμονιού. Από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού σε γυάλινη φιάλη για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Τιμή 0,99 €

Arion food άρτυμα λεμονιού σάλτσα 330ml

Η σάλτσα λεμονιού της Arion food είναι ένα απαραίτητο συστατικό για κάθε λάτρη της γεύσης. Με την αναζωογονητική του γεύση και το έντονο άρωμα του λεμονιού, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια μοναδική νότα φρεσκάδας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, θαλασσινά, κρέας ή ακόμα και σε σάντουιτς. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml

Το Bakterio spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απολύμανση και την προστασία των επιφανειών σας. Με τη δύναμη του αλκοόλ, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αγοράστε το τώρα και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις βλαβερές μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τα βακτήρια να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Bakterio spray για μια ασφαλή και
Τιμή 0,79 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 6.65 έντονο κόκκινο 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Rexona roll-on 50ml shower fresh

Η Rexona roll-on 50ml shower fresh είναι το ιδανικό προϊόν για να νιώθετε φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Με τη μοναδική του σύνθεση, σας εξασφαλίζει αξιόπιστη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης κάθε μέρα με το Rexona roll-on 50ml shower fresh. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 2,04 €

Toshiba μπαταρίες CR2025 5τεμ

Οι μπαταρίες CR2025 της Toshiba είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αυτές οι μπαταρίες θα εξασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών σας συσκευών. Μη διστάσετε, αποκτήστε τις τώρα και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση ανάγκης. Αγοράστε τώρα τις μπαταρίες CR2025 της Toshiba και μην ανησυχείτε ξανά για την εξάντληση της μπαταρίας σας!
Τιμή 3,05 €