• Synefo οίνος ροζέ ημίγλυκος 750ml
  • Synefo οίνος ροζέ ημίγλυκος 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSynefo

Synefo οίνος ροζέ ημίγλυκος 750ml

Αφεθείτε στη γοητεία της λάμψης του ήλιου στο ποτήρι σας, με το SYNEFO ΟΙΝΟΣ 750ml - (ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ). Απολαύστε τη φινέτσα της γεύσης και αφεθείτε στην αίσθηση της απόλαυσης. Κάντε την επιλογή που θα αναδείξει την εμπειρία σας σε ένα νέο επίπεδο.
37662
5214000013563
4,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Οινοποιία Μιχάλη Γεωργιάδη λευκός ξηρός οίνος 3lt

Κλασσική μέθοδος λευκής οινοποίϊσης σε ανοξειδωτες δεξαμενές υπό αυστηρό θερμοκρασιακό έλεγχο. Αλκοόλη 11,5%.Ολική οξύτητα 5,0gr/lt. Θειώδη(Ελεύθερο:40mg/lt & Ολικό:130mg/lt). Σάκχαρα 2,0gr/lt.

Τιμή 7,85 €

Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και την αρμονία του Νικολάου ίριδα λευκού ξηρού οίνου 750ml. Ένας απαλός και εκλεπτυσμένος οίνος που θα σας ταξιδέψει σε γήπεδα γεύσης και αρώματος. Απολαύστε τον με φίλους και οικογένεια και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον Νικολάου ίριδα λευκό ξηρό οίνο και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 2,55 €

Τζούλια γεωργιάδη ερυθρός ξηρός οίνος 500ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τον ερυθρό ξηρό οίνο Τζούλια Γεωργιάδη. Απολαύστε την εκλεπτυσμένη γεύση και το αρωματικό μπουκέτο αυτού του ποιοτικού οίνου που θα σας ταξιδέψει στην γαστρονομική εμπειρία της Ελλάδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της γεύσης στο πιο απολαυστικό κρασί της αγοράς!
Τιμή 2,64 €

Δείπνος ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κιντώνης είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,44 €

Τζούλια γεωργιάδη λευκός ξηρός οίνος 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του λευκού ξηρού οίνου Τζούλια Γεωργιάδη 500ml. Με μια μόνο γουλιά, αισθητική και αρώματα θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας στην καρδιά της Ελλάδας. Η εκλεπτυσμένη γεύση του θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν ελληνικό ηλιόλουστο κήπο. Απολαύστε τον με φίλους και οικογένεια και ανακαλύψτε την απόλυτη ελληνική εμπειρία στο ποτήρι σας.
Τιμή 2,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Malizia αφρόλουτρο talco 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

Felce azzurra αφρόλουτρο μαύρη ορχιδέα 650ml

Το Felce azzurra αφρόλουτρο Black Orchid 650ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και απόλαυσης. Η μυστηριώδης μυρωδιά του μαύρου ορχιδέα θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με κάθε χρήση. Αφεθείτε στην πολυτέλεια αυτού του προϊόντος και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί.
Τιμή 2,77 €

Heineken μπύρα 500ml

Ανοιχτόχρωμη ξανθιά Lager. Είναι η μπίρα με την πιο διεθνή παρουσία, καθώς διατίθεται σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο. Η μοναδικότητά της οφείλεται στη μέθοδο καλλιέργειας μιας ειδικής μαγιάς που την κάνει ξεχωριστή σε άρωμα και γεύση. Γεύση/άρωμα: Έχει γεμάτη γεύση και διακριτικό άρωμα λυκίσκου και βύνης. Εμφάνιση: Ξανθό χρώμα. Αλκοολικός βαθμός: 5%.

Τιμή 2,20 €

Μετέωρα ξύδι λευκό 3x400ml

Το λευκό ξίδι της εταιρίας Μετέωρα αποτελεί προιόν οξικής ζύμωσης οινών που προήλθε από αλκοολική ζύμωση από ελληνικά σταφύλια.

Τιμή 1,83 €