• Felce azzurra αφρόλουτρο μαύρη ορχιδέα 650ml
  • Felce azzurra αφρόλουτρο μαύρη ορχιδέα 650ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFelce Azzurra

Felce azzurra αφρόλουτρο μαύρη ορχιδέα 650ml

Το Felce azzurra αφρόλουτρο Black Orchid 650ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και απόλαυσης. Η μυστηριώδης μυρωδιά του μαύρου ορχιδέα θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με κάθε χρήση. Αφεθείτε στην πολυτέλεια αυτού του προϊόντος και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί.
38247
8001280068089
2,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Felce azzurra αφρόλουτρο κλασικό 650ml

Αναδείξτε την κλασική αίσθηση του FELCE AZZURRA με το αφρόλουτρο "Classico". Με μία παράδοση που χρονολογείται από δεκαετίες, αυτό το αφρόλουτρο φέρνει μια πολυτελή, ελαφριά σύνθεση που καθαρίζει, ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα σας αρωματισμένο με το αγαπημένο και διαχρονικό άρωμα της FELCE AZZURRA.

Τιμή 2,77 €

Vidal αφρόλουτρο argan oil 500ml

Το αφρόλουτρο της Vidal σε gel, προσφέρει θρέψη & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 1,73 €

Axe αφρόλουτρο epic fresh 400ml

Το Axe shower gel 400ml epic fresh είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αναζωογονημένοι μετά από κάθε ντους. Η μοναδική του φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο αρωματικός του συνδυασμός θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το Axe shower gel 400ml epic fresh τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ντούς που θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο αυτοπεποιθητικοί και ελκυστικοί.
Τιμή 2,64 €
Dove αφρόλουτρο petal soft 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο petal soft 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (PETAL SOFT) είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν μια απαλή και αρωματική εμπειρία κατά το μπάνιο τους. Η μοναδική σύνθεσή του με φυσικά συστατικά αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας απογειώσει. Αφεθείτε σε μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας με το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (PETAL SOFT) και ανακαλύψτε την πλούσια αφήγηση που κρύβει κάθε σταγόνα του.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Farcom arlem κρεμοντους άνθη βαμβακιάς 300ml

Η Farcom arlem κρεμοντους άνθη βαμβακιάς 300ml είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με το απαλό άρωμα των βαμβακιών. Η μοναδική σύνθεσή του θα αφήσει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά, ενώ η ελαφριά υφή του θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι κάθε μέρα. Αποκτήστε το Farcom arlem κρεμοντους άνθη βαμβακιάς 300ml τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας περιποίηση μαλλιών!
Τιμή 0,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex υγρό καθαριστικό κατά της μούχλας spray 500ml

KLINEX SPRAY κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο: Γρήγορη δράση, Απολυμαίνει από βακτήρια και μούχλα, Αφαιρεί αιτίες κακοσμίας. Το Spray KLINEX κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο δρα γρήγορα και αποτελεσματικά, απολυμαίνοντας από βακτήρια και μούχλα. Κατάλληλο για χρήση σε διάφορες επιφάνειες! Αφαιρεί βακτήρια και μούχλα που είναι γνωστές αιτίες κακοσμίας.

Τιμή 2,79 €

Μείγμα για σαλέπι κλασικό 100gr

Σαλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Μπαγκατζούνης. Στο σαλέπι αποδίδονται θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς περιέχει αραβίνη, τραγακανθίνη και πολύ άμυλο το οποίο όταν διαλύεται στο νερό δημιουργεί ένα πυκνόρρευστο υγρό. Ημιδιάφανο, θερμαντικό ρόφημα που μαλακώνει τον λαιμό, λειτουργεί ως αποσυμφορητικό του αναπνευστικού και ανακουφίζει το στομάχι. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες αλλά δεν περιέχει τεΐνη ή καφεΐνη, οπότε είναι κατάλληλο και για τα παιδιά, μπορείτε ακόμη να το καταναλώσετε και πριν από τον ύπνο. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 100gr.

Τιμή 5,42 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές ντεκαφεϊνέ 200gr

Φτιαγμένος από διαλεχτούς κόκκους καφέ, οι οποίοι καβουρδίζονται, αλέθονται και φιλτράρονται φυσικά, ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC® ξυπνάει τις αισθήσεις σας, κρατώντας σας συντροφιά με τη γνωστή αγαπημένη του γεύση. Για την παρασκευή του καφέ NESCAFÉ® CLASSIC®, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επιλεγμένοι κόκκοι καφέ και νερό, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη γεύση και το άρωμά του.

ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ:

2 (5γρ) κουταλάκι του γλυκού NESCAFÉ, προεραιτικά ζάχαρη (για να φτιάξουμε μέτριο καφέ χρειαζόμαστε ποσότητα ζάχαρης ίδια με του καφέ), 1 κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό. Αν θέλουμε γάλα το προσθέτουμε στο τέλος.

ΓΙΑ ΚΡΥΟ:

2 κουταλάκια γλυκού καφέ, προεραιτικά ζάχαρη (για να φτιάξουμε μέτριο καφέ χρειαζόμαστε ποσότητα ζάχαρης ίδια με του καφέ), 30ml (5 κουταλιές της σούπας).

Τιμή 10,78 €