• Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml
  • Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml
  • Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml
  • Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml
  • Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml
  • Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml
  • Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml
  • Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml
  • Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml
  • Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΝικολάου

Νικολάου ίριδα λευκός ξηρός οίνος 750ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και την αρμονία του Νικολάου ίριδα λευκού ξηρού οίνου 750ml. Ένας απαλός και εκλεπτυσμένος οίνος που θα σας ταξιδέψει σε γήπεδα γεύσης και αρώματος. Απολαύστε τον με φίλους και οικογένεια και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον Νικολάου ίριδα λευκό ξηρό οίνο και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με ένα μόνο κλικ!
12964
5200332201044
2,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τζούλια γεωργιάδη ερυθρός ξηρός οίνος 500ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τον ερυθρό ξηρό οίνο Τζούλια Γεωργιάδη. Απολαύστε την εκλεπτυσμένη γεύση και το αρωματικό μπουκέτο αυτού του ποιοτικού οίνου που θα σας ταξιδέψει στην γαστρονομική εμπειρία της Ελλάδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της γεύσης στο πιο απολαυστικό κρασί της αγοράς!
Τιμή 2,64 €

Νάμα Γαρδίκης ερυθρός γλυκός οίνος 375ml

Ο Νάμα Γαρδίκης ερυθρός γλυκός οίνος σε συσκευασία 375ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν γλυκό και αρωματικό κρασί. Προέρχεται από τη γνωστή περιοχή του Γαρδίκι, όπου η καλλιέργεια της αμπέλου έχει μακρά παράδοση.

Τιμή 4,01 €

Δείπνος ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κιντώνης είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,44 €

Αμπέλου φως μοσχοφίλερο ροδίτης αλεπού λευκός οίνος 750ml

Ο Αμπέλου Φως Μοσχοφίλερο Ροδίτης λευκός οίνος σε συσκευασία 750ml είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή για τους λάτρεις των λευκών οίνων. Οι ποικιλίες Μοσχοφίλερο και Ροδίτης προσδίδουν σε αυτόν τον οίνο τον χαρακτηριστικό αρωματικό και γευστικό πλούτο.

Τιμή 4,38 €

Μιχάλη Γεωργιάδη ερυθρός ημίγλυκος οίνος 3lt

Ο Μιχάλης Γεωργιάδης ερυθρός ημίγλυκος οίνος σε συσκευασία 3 λίτρων αποτελεί μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν έναν εξαιρετικό ερυθρό οίνο με ελαφριά γλυκύτητα. Προέρχεται από προσεκτική επιλογή ποιοτικών ποικιλιών σταφυλιών, με την υπογραφή ενός έμπειρου οινοποιού.

Τιμή 9,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με βανίλια vegan χωρίς γλουτένη 400gr

Ο Μακεδονικός Χαλβά ξεκινάει το ταξίδι του, που τον οδηγεί στα πέρατα της γής. Ένα ταξίδι γεύσης και παράδοσης που συνεχίζεται σήμερα με το ίδιο μεράκι. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέροντας ενέργεια και πλούσια γεύση.

Τιμή 3,60 €

Tns ψεκαστήρι κήπου 2lt 31cm

Το Tns ψεκαστήρι κήπου 2lt 31cm είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα του κήπου σας. Με χωρητικότητα 2 λίτρων και μήκος 31 εκατοστών, σας επιτρέπει να απλώσετε εύκολα και γρήγορα τα φυτοφάρμακα και τα λιπάσματα που χρειάζονται οι φυτοί σας. Αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε κήπο και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον κήπο σας όμορφο και υγιή.
Τιμή 4,96 €
Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml
Περιορισμένη προσφορά!

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml

Το Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα ανανεώσει την κουζίνα σας ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε μέρα!
Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,06 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

3άλφα ρεβύθια αποφλοιωμένα 500gr

Από τα νοστιμότερα ψυχανθή της ελληνικής κουζίνας χωρίς φλούδα. Ιδανικά για σούπα ή παραδοσιακές συνταγές. Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.

Τιμή 3,72 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά με λεμόνι 4x15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά με λεμόνι 4x15τεμ είναι η ιδανική λύση για την προστασία της υγείας σας. Με φρέσκο άρωμα λεμονιού και αντιβακτηριδιακή δράση, αυτά τα μαντηλάκια θα σας προσφέρουν αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τους μικροβίους να κερδίσουν - επιλέξτε τα Septona υγρά μαντηλάκια για μια ασφαλή και αποτελεσματική προστασία.
Τιμή 1,68 €