• Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 1
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 2
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 3
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 4
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 5
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 6
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 1
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 2
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 3
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 4
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 5
  • Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml Klinex - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKlinex

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 2x1250ml

Η Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που ψάχνετε για αξιόπιστη και αποτελεσματική καθαριότητα. Με την δύναμη της χλωρίνης, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τα μικρόβια, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Αποκτήστε την Klinex ultra σήμερα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαριότητας σε κάθε χρήση.
13286
8711600988354
4,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
<5% λευκαντικοί παράγοντες με βάση το χλώριο, μη ιονικά τασιενεργά, κατιονικά τασιενεργά, σαπούνι, άρωμα. Απολυμαντικός παράγοντας: υποχλωριώδες νάτριο 4,5g / 100g.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή!
Προκαλεί σοβαρά δερματικά και οφθαλμικές βλάβες. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Να μην χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Μπορεί να ελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο).
Μακριά από παιδιά.
Δερματικά εγκαυματα
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS AE, Λεωφόρος Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά − Τηλ: 210 6304500

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Klinex χλωρίνη plus gold παχύρρευστη 2x1200ml

Η Klinex ultra plus gold χλωρίνη παχύρρευστη 2x1200ml της εταιρίας Klinex είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιεινό. Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μας είναι αναμφίβολα αξιοσημείωτες, ενώ η ευκολία χρήσης του θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την Klinex ultra plus gold χλωρίνη παχύρρευστη και να απολαύσετε ένα καθαρό περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 4,85 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 2x1250ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Fresh προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Τιμή 4,81 €

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser atlantic fresh 440ml

Το DETTOL SPRAY MULTI ACTION CLEANER ATLANTIC FRESH 440ml είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει απολύτως αποτελεσματική καθαριότητα και ευχάριστο άρωμα, το προϊόν αυτό θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το σπίτι σας να λάμπει κάθε μέρα!
Τιμή 1,86 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη λευκό 4lt

Η Spark παχύρρευστη χλωρίνη είναι μια λευκή υγρή ουσία που χρησιμοποιείται για την απολύμανση και την απολύμανση σε διάφορους χώρους. Έχει υψηλή συγκέντρωση χλωρίνης και μπορεί να απολυμάνει αποτελεσματικά επιφάνειες και εξοπλισμό. Το μέγεθος της συσκευασίας είναι 4 λίτρα και είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση.
Τιμή 3,55 €

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα λεμόνι 1,25lt

Έχει συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση.

Καθαρίζει και λευκαίνει σε βάθος χάρη στο υποχλωριώδες νάτριο που περιέχει σε υψηλό ποσοστό.

Αφαιρεί αποτελεσματικά την μούχλα και τις μαυρίλες.

Εξουδετερώνει τις μυρωδιές και αρωματίζει υπέροχα.

Τιμή 1,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Fuze tea τσάι με ροδάκινο 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του νέου FUZE TEA ΜΑΥΡΟ σε γεύση Peach & Hibiscus. Ένα αναζωογονητικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει με την εξωτική γεύση του. Απολαύστε το δροσερό, μείγμα μαύρου τσαγιού με γλυκές νότες ροδάκινου και ιβίσκους, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα τροπικό νησί. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γεύση του καλοκαιριού.

Τιμή 0,96 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 3,22 €

ΟΛΥΜΠΟΣ ΧΑΛΒΑΣ 250gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΜΥΓΔΑΛΑ)

Απολαύστε τον ΟΛΥΜΠΟ ΧΑΛΒΑΣ 250gr. με σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα και ανακαλύψτε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Η πλούσια σοκολάτα σε συνδυασμό με τα θρεπτικά αμύγδαλα, θα σας προσφέρουν μια απολαυστική γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τον ΟΛΥΜΠΟ ΧΑΛΒΑΣ και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε δοση.
Τιμή 2,63 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 35x22x14cm 6lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 35x22x14cm 6lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τάξη και την οργάνωση στον χώρο σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και τις λειτουργικές διαστάσεις του, το κουτί αυτό προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Μην αφήνετε το χάος να κυριαρχεί στο χώρο σας, επενδύστε στο Sterk κουτί αποθήκευσης και απολαύστε μια οργανωμένη και καθαρή περιβάλλον.
Τιμή 3,51 €

Lipton ice tea μαύρο τσάι με ροδάκινο χωρίς ζάχαρη 500ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη αναζωογονητική αίσθηση με το Lipton ice tea μαύρο τσάι με ροδάκινο χωρίς ζάχαρη 500ml. Απολαύστε τη φρεσκάδα του μαύρου τσαγιού σε συνδυασμό με τη γλυκιά γεύση του ροδακινιού, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη. Ένα απολαυστικό ποτό που θα σας δροσίσει σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,01 €