• Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 1
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 2
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 3
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 4
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 5
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 6
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 1
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 2
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 3
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 4
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 5
  • Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών Svim - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSvim

Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών

Η Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μακαρονάδας. Με το μοναδικό και λειτουργικό σχεδιασμό της, σας επιτρέπει να σερβίρετε το αγαπημένο σας πιάτο με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την Svim κουτάλα πλαστική μακαρονιών σήμερα και κάντε την καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη!
17035
5201854010039
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σπάτουλα πλαστική 30cm

Η πλαστική σπάτουλα Tns 30cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική και ζαχαροπλαστική ανάγκη. Κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά, η σπάτουλα Tns διαθέτει εργονομική λαβή για άνετη χρήση και αντοχή στη χρήση. Με τη σπάτουλα Tns, μπορείτε να ανακατέψετε, να αναμιγνύετε και να σερβίρετε τα φαγητά σας με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε τώρα την πλαστική σπάτουλα Tns 30cm και κάντε τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη!
Τιμή 1,00 €

Κουτάλα σπάτουλα τρυπητή ανοξείδωτη με πλαστική λαβή

Η κουτάλα σπάτουλα τρυπητή ανοξείδωτη με πλαστική λαβή είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, είναι σχεδιασμένη για να αντέχει στον χρόνο και να σας βοηθάει να ετοιμάζετε τα πιο νόστιμα φαγητά με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και απολαυστική!
Τιμή 2,70 €

Nava misty κουτάλα πλαστική ραγού ρηχή 34cm

Η κουτάλα Nava misty είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που θέλει να δημιουργήσει νόστιμα πιάτα με άποψη. Με το μοναδικό της design και την ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Nava, η κουτάλα αυτή θα γίνει ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε τις γεύσεις σας με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,69 €

Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm

Ανανεωμένος στιλ και λειτουργικότητα συναντούν την ποιότητα και την αντοχή στο Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm. Με μοντέρνο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,51 €

Metano κουτάλα βαθιά σούπας με πλαστική λαβή

Η Metano κουτάλα βαθιά σούπας με πλαστική λαβή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η κουτάλα θα σας ενθουσιάσει με την πρακτικότητά της και την άνεση που προσφέρει κατά τη χρήση. Αποκτήστε την Metano κουτάλα σούπας σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 2,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα φυσικό φινίρισμα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική ποιότητα της εταιρίας Syoss, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει το επιθυμητό look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,95 €

Δείπνος ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κιντώνης είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,44 €

OVERLAY ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ 650ml

Αποκτήστε το OVERLAY ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ 650ml και απολαύστε μια υγιεινή διατροφή χωρίς περιττά αλάτια. Με την ειδική του τεχνολογία, το OVERLAY απομακρύνει τα αλάτια από τα φαγητά σας, προσφέροντας σας μια γεύση που ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιεινά γεύματα κάθε μέρα!
Τιμή 3,21 €
The littlies πινέλα ζωγραφικής 6τεμ The Littles - 1
Περιορισμένη προσφορά!

The littlies πινέλα ζωγραφικής 6τεμ

Τα πινέλα ζωγραφικής The Littles 6τεμ είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε καλλιτέχνη. Με την υψηλή ποιότητα και την ακρίβεια τους, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε τον καλλιτέχνη μέσα σας!
Κανονική τιμή 1,47 € Τιμή 1,27 €
  • -0,20 €
  • -0,20 €