• Tns κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm Tns - 1
  • Tns κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm

Η κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική κατασκευή της και την εργονομική σχεδίασή της, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με άνεση και ακρίβεια. Απολαύστε την ευκολία και την απόλυτη απόδοση στο μαγείρεμα με την κουτάλα τρυπητή Tns!
17042
5204558388022
1,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κουτάλα σπατουλάκι τρυπητή ανοξείδωτη

Η κουτάλα σπατουλάκι τρυπητή ανοξείδωτη είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της, αυτή η κουτάλα σας επιτρέπει να μετακινήσετε τα τρόφιμα με άνεση και ακρίβεια. Η λειτουργικότητά της είναι ανεπανάληπτη και θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας πιάτα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε την τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικ
Τιμή 2,70 €

Κουτάλα ξύλινη 40cm

Η κουτάλα ξύλινη 40cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, είναι ιδανική για την ανακάτεμα των συστατικών σας με άνεση και άνετο χειρισμό. Η εργονομική σχεδίασή της θα σας βοηθήσει να μαγειρεύετε με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,00 €

Nava acer scoup παγωτού ανοξείδωτο 21,5cm

Ανανεωτική δροσιά και λάμψη στο καλοκαιρινό σας τραπέζι με το Nava acer scoup παγωτού ανοξείδωτο 21,5cm. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το σκούπισμα παγωτού θα σας εντυπωσιάσει με τη λειτουργικότητα και την κομψότητά του. Απολαύστε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση, κάνοντας κάθε στιγμή ξεχωριστή. Αποκτήστε το Nava acer scoup παγωτού τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σερβίρισμα των εδεσμάτων.
Τιμή 1,87 €

Metano κουτάλα βαθιά σούπας με πλαστική λαβή

Η Metano κουτάλα βαθιά σούπας με πλαστική λαβή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η κουτάλα θα σας ενθουσιάσει με την πρακτικότητά της και την άνεση που προσφέρει κατά τη χρήση. Αποκτήστε την Metano κουτάλα σούπας σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 2,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύπελο μνημόσυνου διάφανο τυπωμένο νο112 50τεμ

Το κύπελο μνημόσυνου διάφανο τυπωμένο νο112 50τεμ της εταιρίας είναι το τέλειο δώρο για να τιμήσετε τις αγαπημένες σας μνήμες. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, με κομψό και διακριτικό σχεδιασμό, αυτό το κύπελο θα φωτίσει κάθε τραπέζι και θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.
Τιμή 2,47 €

Teza cik παγίδες για μυρμήγκια 2τεμ

Το TEZA BAIT για μυρμήγκια είναι εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής ή στομάχου για την καταπολέμηση όλων των ειδών μυρμηγκιών. Το σκεύασμα ενεργεί ως προσελκυστικό τροφής και η εντομοκτόνος δράση του επιτυγχάνεται με τη δραστική ουσία acetamiprid. Τα μυρμήγκια, που έλκονται από το δόλωμα, έρχονται σε επαφή με το προϊόν, αλλά και το καταναλώνουν. Δια της κατάποσης το μεταφέρουν στη φωλιά τους για να ταΐσουν τις προνύμφες τους. Έτσι επιτυγχάνεται η εξολόθρευση όλης της αποικίας σε λίγες μέρες.

Τιμή 4,69 €

Uncle ben's ρύζι μακρύκοκκο 20' σε μαγειρικό σακουλάκι 500gr

Αποκτήστε την τελειότητα στη μαγειρική με το Uncle Ben's ρύζι μακρύκοκκο 20' σε μαγειρικό σακουλάκι 500gr. Απολαύστε την νόστιμη γεύση και την εύκολη προετοιμασία αυτού του προϊόντος που θα σας κάνει να αγαπήσετε τη μαγειρική ακόμα περισσότερο. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα γεύση στα γεύματά σας!
Τιμή 3,59 €

Ζαναέ πατζάρια σε φέτες 700gr

Οι φρέσκες φέτες Ζαναέ πατζάρια 700gr της εταιρίας Ζαναέ θα σας μαγέψουν με τη φρεσκάδα και τη γεύση τους. Απολαύστε την υγιεινή επιλογή αυτού του υπέροχου λαχταριστού λαχανικού στο καθημερινό σας γεύμα και απογειώστε τη διατροφή σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκλεκτό προϊόν και να απολαύσετε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 4,14 €