0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Svim

Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα

Διαστάσεις: 32x7x10cm

Συσκευή τυλίγματος για ντολμαδάκια, λαχανοντολμάδες, τυροπιτάκια, μπακλαβαδάκια κλπ. Διαθέτει ρυθμιστή πάχους 3 θέσεων. Κατάλληλη για να τυλίγετε εύκολα και γρήγορα ότι γίνεται ρολό.

Διαθεσιμότητα: 24 Σε απόθεμα

Κόπτης - μαντολίνο με κοφτερές λεπίδες, εργονομική λαβή και αντιολισθητικά σημεία στήριξης, κατασκευασμένος για να κόψετε πατάτες, φρούτα και λαχανικά.

Διαθέτει δύο θέσεις κοπής κύματος σε λεπτό ή πιο χοντρό μέγεθος και αρκεί μόνο να προσθέσετε/αφαιρέσετε το κόκκινο εξάρτημα.

Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα

Ο καθαριστής μήλου της εταιρείας Svim είναι κατάλληλος να αφαιρεί εύκολα τη φλούδα και τον πυρήνα του μήλου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παρόμοια φρούτα όπως αχλάδια η κυδώνι ή λαχανικά, όπως είναι η πατάτα.

Διαθεσιμότητα: 22 Σε απόθεμα

Πλαστικός δοσομετρητής σε σχήμα ποτηριού χωρητικότητας 330ml, με διαβαθμίσεις και ενδείξεις σε λίτρα για τα υγρά, κούπες και γραμμάρια για τα στερεά υλικά όπως ζάχαρη και αλεύρι.

Διαθεσιμότητα: 69 Σε απόθεμα

Η χούφτα ζαχαροπλαστικής της εταιρείας Svim είναι ένα εργαλείο κουζίνας με το οποίο μπορείτε να κόψετε και να απλώσετε ζύμες, καθώς και να στρώσετε ρευστά μείγματα, όπως γλάσο, κρέμα πατισερί, σαντιγύ κ.ά.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας