ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 400gr. - (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ) (ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ)

50689
5200129640650
3,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σχαρα ψησιματος ισια μικρη μεσσαια

Η σχάρα ψησίματος ισιά μικρή είναι η ιδανική λύση για ψήσιμο κρεάτων και λαχανικών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τη σχάρα αυτή, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό με τον πιο υγιεινό τρόπο, διατηρώντας τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του. Είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας για όλους τους λάτρεις του ψησίματος. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση της τέλεια ψημένης τροφής!
Τιμή 4,12 €

ΣΕΣΟΥΛΑ ΣΤΡΟΓΓ.ΠΛΑΣΤ. 136/29CM

Η ΣΕΣΟΥΛΑ ΣΤΡΟΓΓ.ΠΛΑΣΤ. 136/29CM είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό προϊόν που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας ζωή. Με τις διαστάσεις της να είναι 136/29 εκατοστά, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα με άνεση. Η ποιότητα κατασκευής της θα σας διασφαλίσει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός της θα δώσει μια αίσθηση λάμψης στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτ?
Τιμή 2,13 €

SAFCOL ΤΟΝΟΣ (2x160gr.) - (ΣΕ ΝΕΡΟ)

SAFCOL. Αυτός ο τόνος σε νερό είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό γεύμα. Με φρέσκο, ποιοτικό τόνο και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για νόστιμο και θρεπτικό φαγητό. Αγοράστε τώρα το SAFCOL ΤΟΝΟΣ και απολαύστε τη γεύση και τα οφέλη του!
Τιμή 4,70 €

Tns πιατο ρηχο επιγ, 10,5'' σχεδιο β din/10,5''/β

Το πιάτο ρηχό επίγειο 10,5'' της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος σύμμαχος στο τραπέζι σας. Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 2,14 €

Tns πλαστικος αποφλοιωτης pratic sc-242

Ο πλαστικός αποφλοιωτής Tns pratic sc-242 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε κουζίνα. Με την υψηλή του ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αποφλοιώνετε τα πλαστικά σας εύκολα και γρήγορα. Αποχαιρετήστε τον κόπο του χειροκίνητου αποφλοιωτή και αποκτήστε τον Tns pratic sc-242 για άμεσα αποτελέσματα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 1,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Croco crackers brezel mix 250gr

Αλμυρά κράκερ και μπρέτσελ.

Συστατικά: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ (69%), φοινικέλαιο (7%), ζάχαρη (3%), διογκωτικές ύλες (διττανθρακικό αμμώνιο Ε503, διττανθρακικό νάτριο Ε500), ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, βύνη, ιωδιούχο αλάτι, μαγιά, αντιοξειδωτικά (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ Ε322, ΜΕΤΑΔΙΘΕΙΩΔΕΣ νάτριο Ε223, κιτρικό οξύ Ε330), ΣΠΟΡΟΙ ΣΗΣΑΜΙΟΥ (0,5%), παπαρουνόσπορος (0,5%), ρυθμιστής οξύτητας: υδροξείδιο του νατρίου Ε524.

Περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

Τιμή 1,02 €

Σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος αυτό είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Με τη μοναδική του σχεδίαση, προσφέρει μια στυλάτη εμφάνιση στην κουζίνα σας και εξυπηρετεί σε κάθε μαγειρική ανάγκη. Αποκτήστε το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργ?
Τιμή 7,24 €

AIM οδοντόκρεμα white now ice cool 75ml

Η AIM White NOW Ice Cool με τη White Correct technology σας χαρίζει άμεσα, 1 τόνο λευκότερα δόντια*. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

Με φθόριο και με δροσερή γεύση φρεσκάδας, κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,27 €

Target evans πιπακια super slim

Τα Target Evans πιπάκια super slim είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την εξαιρετική γεύση που προσφέρουν, τα πιπάκια Target Evans θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική ατμιστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,42 €