• Γιώτης σοκολάτα με γέυση φράουλα σε σταγόνες 100gr
  • Γιώτης σοκολάτα με γέυση φράουλα σε σταγόνες 100gr
  • Γιώτης σοκολάτα με γέυση φράουλα σε σταγόνες 100gr
  • Γιώτης σοκολάτα με γέυση φράουλα σε σταγόνες 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΓιώτης

Γιώτης σοκολάτα με γέυση φράουλα σε σταγόνες 100gr

Η Γιώτης σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες 100gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Η πλούσια γεύση της φράουλας συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα, δημιουργώντας έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη μοναδική αυτή σοκολάτα και αφήστε την να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων.
16046
5201002011239
2,23 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα τρούφα χρωματιστή 100gr

Η ματίνα τρούφα χρωματιστή είναι ένα είδος τρούφας που έχει χρωματιστό εξωτερικό κέλυφος. Συνήθως παρασκευάζεται με σοκολάτα και κρεμώδη εσωτερική γέμιση με γεύση τρούφας. Έχει μια πλούσια, γλυκιά γεύση και είναι δημοφιλής ως επιδόρπιο ή σνακ. Η συσκευασία της ματίνα τρούφα χρωματιστή συνήθως περιλαμβάνει περίπου 100γραμμάρια προϊόντος. Είναι ιδανική για να απολαύσετε μόνοι σας ή για να την μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια.
Τιμή 1,25 €

Γιώτης κουβερτούρα γάλακτος 125gr

Η κουβερτούρα γάλακτος της εταιρίας Γιώτης είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ταξιδέψετε στον κόσμο της γεύσης και της απόλαυσης. Με την πλούσια γεύση της γάλακτος και την απαλή υφή της κουβερτούρας, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αφεθείτε στη μαγεία της Γιώτης κουβερτούρας γάλακτος και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας συναρπάσει.
Τιμή 1,57 €

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €

Γιώτης κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 100gr

Η λευκή κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr της εταιρίας Γιώτης είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της. Με την υψηλή ποιότητα της Γιώτης και την ανεπανάληπτη γεύση της λευκής κουβερτούρας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Ανακαλύψτε τη γεύση της ποιότητας με την Γιώτης και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 2,40 €

Ιον κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 2,5kg

Η Ιον κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 2,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γλυκιά γεύση της σοκολάτας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Ιον, μπορείτε να δημιουργήσετε λαχταριστά γλυκά και γεύσεις που θα κλέψουν την παράσταση. Αφήστε την κουβερτούρα γάλακτος της Ιον να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.
Τιμή 32,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Magic clean αρωματικό ρούχων σε καρδούλα λεβάντα 5τεμ

Σετ Αρωματικών Ντουλάπας το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,93 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή αγγουράκι τουρσί 500gr

Τουρσί της εταιρίας Οικογένεια Χαλβατζή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,48 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης διπλότοιχο (DW) κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 235ml ή 8oz. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε καφέ χρώμα ατύπωτο και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 235ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,38 €