• Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVita

Vita corned beef 200gr

Κορν Μπιφ της εταιρείας Vita για το sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.

9349
5200315739014
3,94 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flokos θράψαλο σε άλμη 350gr

Το Flokos θράψαλο σε άλμη 350gr είναι ένα προϊόν που περιέχει λεπτές φλούδες από αλεύρι σίκαλης και είναι ιδανικό για την παρασκευή γεύσεων όπως ταμπουλέ, σούπες, σαλάτες ή ακόμα και για την παρασκευή ψωμιού. Έχει μια τραγανή υφή και έντονη γεύση που μπορεί να προσθέσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στα πιάτα σας. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με προϊόντα διατροφής και σούπερ μάρκετ.

Τιμή 4,10 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & φακές 160gr

Η Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & φακές 160gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τον τόνο υψηλής ποιότητας συνδυασμένο με τις θρεπτικές φακές, σε ένα πρακτικό και νόστιμο γεύμα που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αποκτήστε τη Rio mare insalatissime σαλάτα τϋρο & φακές 160gr τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας μαγέψει!
Τιμή 3,22 €

Altura τόνος σε ηλιέλαιο 3x80gr

Τόνος της εταιρίας Altura, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Τιμή 3,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr

Το πιπέρι τριμμένο είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται σε πολλά είδη μαγειρικής για να προσθέσει γεύση και πικάντικη πνευματική νότα στα φαγητά. Οι κόκκοι πιπεριού, από τους οποίους παράγεται το πιπέρι τριμμένο, συλλέγονται και στεγνώνουν, και στη συνέχεια τρίβονται σε σκόνη.

Το πιπέρι τριμμένο χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες συνταγές, όπως στις σάλτσες, τα μαρινάρισματα, τα κάρυ, τα σούπες, τα κρέατα, τα ψάρια, και ακόμη και σε ορισμένα γλυκά, για να προσθέσει γεύση και πικάντικη αίσθηση. Το πιπέρι τριμμένο είναι γνωστό για την έντονη γεύση του, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε με προσοχή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην πικάντικη γεύση.

Τιμή 7,42 €

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το αλμυρό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου! Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την ελαφρώς αλμυρή νότα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων. Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες, καθώς δεν περιέχει γλουτένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,08 €

Tns κουτί αποθήκευσης με σχέδιο γράμματα 50lt M-11851/B

Πλαστικό κουτί αποθήκευσης

Με σχέδιο Tουβλακια

Χωρητικότητα: 50lt

Κατάλληλο για το παιδικό δωμάτιο

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ανθεκτικό και έχει ικανοποιητική χωρητικότητα.

Τιμή 9,91 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα της αλόης, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Εξασφαλίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα για να προσφέρετε την καλύτερη φροντίδα στο μωρό σας!
Τιμή 10,42 €
  • Πακέτο