• Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΧαΐτογλου

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το αλμυρό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου! Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την ελαφρώς αλμυρή νότα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων. Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες, καθώς δεν περιέχει γλουτένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
23429
5201049404179
4,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 7,26 €

Agrifreda chocofreda πραλίνα φουντουκιού 400gr

Η Agrifreda Chocofreda είναι μια εταιρεία που παράγει νόστιμες πραλίνες φουντουκιού. Η πραλίνα φουντουκιού της εταιρείας έχει βάρος 400gr και είναι ιδανική για όσους λατρεύουν το γλυκό συνδυασμό του φουντουκιού με τη σοκολάτα. Μπορείτε να την απολαύσετε ως επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,83 €

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 230gr

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 2,57 €

Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr

Η Nutella Ferrero είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα! Η πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr θα σας καταπλήξει με την μοναδική της γεύση και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο! Απολαύστε την σε ψωμί, τοστ ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτήν την νόστιμη πραλίνα και να απολαύσετε τη γεύση της Nutella!
Τιμή 0,29 €

Sisinni protein rich 21% vegan κρέμα με ξηρούς καρπούς 320gr

Η Sisinni protein rich 21% vegan κρέμα με ξηρούς καρπούς 320gr είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Η σύνθεσή της με υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης και φυσικών συστατικών θα σας προσφέρει μια ευχάριστη γευστική εμπειρία, ενώ θα ικανοποιήσει τις διατροφικές σας ανάγκες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη γεύση και τα οφέλη της!
Τιμή 3,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Bonjour κρουασάν kiss 150gr Bonjour κρουασάν kiss 150gr
Περιορισμένη προσφορά!

Bonjour κρουασάν kiss 150gr

Το "Bonjour κρουασάν kiss 150γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 150 γραμμάρια και πιθανώς με την προσθήκη του χαρακτηριστικού "kiss".

Κανονική τιμή 1,10 € Τιμή 0,98 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μικρές με χερούλια 54x60cm 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων Endless θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Με το μέγεθος τους 54x60cm και τα άνετα χερούλια, είναι ιδανικές για κάθε χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ανανεωμένη αύρα που θα φέρουν στο χώρο σας. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες απορριμμάτων και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 1,34 €

Sidirela θήκη ρούχων 90x50x50cm

Μπορείτε να βρείτε μια θήκη ρούχων των διαστάσεων 90x50x50cm στην εταιρεία Sidirela. Αυτή η θήκη είναι ιδανική για την αποθήκευση ρούχων και άλλων αντικειμένων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σπίτια, γραφεία ή ακόμη και σε αποθήκες. Επικοινωνήστε με την Sidirela για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε αυτή τη θήκη ρούχων.

Τιμή 2,67 €

Knorr ζωμός βοδινού 12τεμ

Ο κλασικός κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές.

Τιμή 1,99 €