• Trata ρέγγα φιλέτο καπνιστή 150gr
  • Trata ρέγγα φιλέτο καπνιστή 150gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrata

Trata ρέγγα φιλέτο καπνιστή 150gr

42775
5201340001763
2,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flokos τόνος σε ηλιέλαιο 160gr Flokos τόνος σε ηλιέλαιο 160gr
Περιορισμένη προσφορά!

Flokos τόνος σε ηλιέλαιο 160gr

Τόνος σε ηλιέλαιο από την εταιρεία Flokos, ιδανικός για σαλάτες, σάντουιτς και πολλές ακόμη συνταγές.

Κανονική τιμή 2,03 € Τιμή 1,90 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Natura τόνος σε ηλιέλαιο 160gr

Ο τόνος σε ηλιέλαιο της Natura είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,38 €

Ομοσπονδία μανιτάρια 380gr

Το Ομοσπονδία μανιτάρια 380gr είναι το τέλειο προϊόν για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Φρέσκα και νόστιμα μανιτάρια που θα σας δώσουν μια μοναδική γεύση και θρεπτική αξία. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάλτσες ή ψητά και ανακαλύψτε τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων της Ομοσπονδίας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!

Τιμή 1,47 €

Trata τόνος σε ηλιέλαιο 3x160gr

Απολαύστε τον απολαυστικό τόνο σε ηλιέλαιο της εταιρίας Trata, σε πρακτική συσκευασία 3x160gr. Μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τον τόνο Trata και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση!
Τιμή 5,35 €

Ζαναέ τοματόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 1,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Elephant twisted πρέτσελς ντομάτα και σπόροι κύμινο 70gr

Η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία που ξεχωρίζει. Το ELEPHANT TWISTED PRETZEL 70gr. με ντομάτα και σπόρους κύμινου συνδυάζει την πλούσια γεύση της ντομάτας με το αρωματικό κύμινο, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση του Elephant Twisted Pretzel και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομικ?
Τιμή 0,98 €

Sanitas διαφανής μεμβράνη 30m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 1,58 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου ξηρή μαγιά 3x8gr

Η νέα Ξηρή Μαγιά των Μύλων Αγίου Γεωργίου, ολοκληρώνει τη διαδικασία ζυμώματος στο σπίτι και το γεμίζει με αρώματα φρεσκοψημένου ψωμιού και πολλών ακόμα αρτοσκευασμάτων! Ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις συνταγές ζύμης που απαιτείται η χρήση μαγιάς. Δοκιμάστε τη στη συνταγή του ψωμιού σας χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό τριών αλεύρων, Αλεύρι για Όλες τις Χρήσης, Ζυμωτό και Ολικής των Μύλων Αγίου Γεωργίου για να απογειώσετε την γεύση του! Δεν χρειάζεται διάλυση και χρησιμοποιείται κατευθείαν στο αλεύρι!

Τιμή 1,04 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια 750ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια SEPTONA Calm n Care Kid, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας.

0% παραβένες, αλλεργιογόνα, οινόπνευμα, σαπούνι, χρωστικές.

Σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 3,29 €