• Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
  • Ζαναέ φασολάδα 200gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΖαναέ

Ζαναέ φασολάδα 200gr

Η Ζαναέ φασολάδα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα. Με φρέσκα φασόλια και πλούσια γεύση, αυτή η φασολάδα θα σας καταπλήξει με την ποιότητά της. Απολαύστε τη Ζαναέ φασολάδα 200gr και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης σε κάθε μπουκιά.
14461
5201051731041
1,76 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζαναέ φασόλια γίγαντες γιαχνί 280gr

Ένα εξαιρετικό δείγμα της Μεσογειακής Διατροφής είναι τα Φασόλια Γίγαντες με σάλτσα τομάτας. Είναι το γευστικό αποτέλεσμα της περίσσειας ανθρώπινης φροντίδας με τις υψηλότερες παραγωγικές προδιαγραφές. Διαλεγμένα φασόλια γίγαντες ειδικής ποικιλίας & προέλευσης, ώριμες τομάτες και άλλα αγνά συστατικά ακολουθούν την πετυχημένη παραδοσιακή συνταγή. Φασόλια γίγαντες ΖΑΝΑΕ σε σάλτσα τομάτας που θα σας ενθουσιάσει!

Τιμή 1,98 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο texana 2x160gr

Η Ελληνική σαλάτα Texana της RIO MARE είναι η ιδανική επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση και φρέσκα υλικά, αυτή η σαλάτα θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της ποιότητας και της γεύσης που προσφέρει η RIO MARE.

Τιμή 5,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Alufix αλουμινόχαρτο 20m Alufix αλουμινόχαρτο 20m
Περιορισμένη προσφορά!

Alufix αλουμινόχαρτο 20m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Κανονική τιμή 1,76 € Τιμή 1,43 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €

Arion food άρτυμα λεμονιού σάλτσα 330ml

Η σάλτσα λεμονιού της Arion food είναι ένα απαραίτητο συστατικό για κάθε λάτρη της γεύσης. Με την αναζωογονητική του γεύση και το έντονο άρωμα του λεμονιού, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια μοναδική νότα φρεσκάδας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, θαλασσινά, κρέας ή ακόμα και σε σάντουιτς. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,54 €

Chupa chups xxl playlist γλειφιτζούρι 25x29gr

Το Chupa Chups XXL Playlist γλειφιτζούρι είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας! Με 25 διαφορετικές γεύσεις σε μια συσκευασία, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τη γεύση των αγαπημένων σας τραγουδιών καθώς γλειφίζετε αυτό το νόστιμο γλειφιτζούρι! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία με το Chupa Chups XXL Playlist!
Τιμή 12,36 €

Ομοσπονδία ketchup 385gr

Κέτσαπ της εταιρίας Ομοσπονδία, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,31 €