• Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
  • Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr

Η Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του γάλακτος και την τραγανή υφή της σοκολάτας, αυτή η σοκοφρέτα θα σας καταπλήξει με την απολαυστική γεύση της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
20616
5012501981042
13,07 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαδοπούλου cream crackers με κριθάρι & βρώμη 185gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,86 €

Korona μπισκότα digestive με 0% ζάχαρη 120gr

Τα Korona μπισκότα digestive είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και νόστιμη λύση. Με το 0% ζάχαρη, αποτελούν το τέλειο σνακ για κάθε ώρα της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Korona μπισκότα digestive 120gr!
Τιμή 0,83 €

Παπαδοπούλου μιράντα με σοκολάτα γάλακτος 45gr

Η Παπαδοπούλου μιράντα με σοκολάτα γάλακτος 45gr είναι ένα απολαυστικό προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν μικρό παράδεισο γεύσεων. Η σοκολάτα γάλακτος συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της μιράντας της Παπαδοπούλου, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Απολαύστε την κάθε μπουκιά και αφεθείτε στη γοητεία της γεύσης της Παπαδοπούλου μιράντας με σοκολάτα γάλακτος 45gr!
Τιμή 0,69 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με muesli 175gr

Το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου και χαμογελάστε, με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,02 €

Korona μπισκότα μυρτώ βανίλια & κακάο 115gr

Τα Korona μπισκότα μυρτώ βανίλια-κακάο 115gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία. Με την αρμονική συνδυασμό γεύσεων μυρτώ βανίλιας και κακάο, αυτά τα μπισκότα θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει κάθε δαγκωνιά και ανακαλύψτε την απόλυτη ικανοποίηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την εταιρία Korona!
Τιμή 0,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Vieltex σφουγγάρια κουζίνας 5τεμ

Τα Vieltex σφουγγάρια κουζίνας 5τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τη μοναδική τους απορροφητικότητα, τα Vieltex σφουγγάρια θα κάνουν τον καθαρισμό της κουζίνας σας πιο εύκολο από ποτέ. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τα Vieltex σφουγγάρια και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 0,45 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 50gr

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Σε μεταλλική ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 2,78 €

Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 11,06 €
Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ

Ανακαλύψτε την αξιοπιστία και την απόδοση των αλκαλικών μπαταριών Toshiba AA 6τεμ. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες είναι ιδανικές για κάθε χρήση, από το τηλεχειριστήριο έως τα παιχνίδια και τα φακούς. Μην αφήσετε τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν όταν τις χρειάζεστε περισσότερο - επιλέξτε Toshiba και έχετε την ασφάλεια ότι θα έχετε πάντα την ενέργεια που χρειάζεστε.
Κανονική τιμή 2,22 € Τιμή 1,85 €
  • -0,37 €
  • -0,37 €