• Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
  • Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
  • Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
  • Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
  • Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
  • Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDr. Beckmann

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml

Με το Dr. Beckmann καθαριστικό χαλιών 650ml, τα χαλιά σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χρώματα και την υφή του χαλιού σας. Με το Dr. Beckmann, τα χαλιά σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα.
13264
4008455476919
6,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Ακατάλληλο για χαλιά και δερμάτινα.Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε. (MEDICARE), ΤΣΙΑΠΑΝΟΥ 11, & ΤΣΕΛΕΠΗ, 54357, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ: 239905 1840, www.dr-beckmann.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VANISH CARPET CLEAN 1L

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Vanish, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 2,98 €

Rex καθαριστικό για χαλιά & μοκέτες 500ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας REX, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,99 €

Εύρηκα carpet care spray υγρό καθαριστικό χαλιών 500ml

Το νέο Σπρέι Εύρηκα Carpet Care διασπά και απομακρύνει ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες όπως λάδι, κρασί, σοκολάτα κλπ. εύκολα και γρήγορα από χαλιά, ταπετσαρίες, μοκέτες, καναπέδες και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες που πλένονται. Στεγνώνει γρήγορα ενώ παράλληλα προστατεύει όχι μόνο το ύφασμα, αλλά και τα χρώματα.

Τιμή 7,66 €

Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml

Σαμπουάν χειρός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαλιά και ταπετσαρίες, για να αφαιρέσει τη βαθιά βρωμιά και τη σκόνη.

Είναι κατάλληλο για χρήση σε μεγάλες περιοχές του χαλιού, με σκοπό να διαλύσει και να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο επίμονους στεγνούς λεκέδες και σκόνη. Εξουδετερώνει επίσης τις δυσάρεστες οσμές, κάνοντας το χαλί και την ταπετσαρία σας να μυρίζουν καθαριότητα & φρεσκάδα έναντι μόνο σκουπίσματος με ηλεκτρική σκούπα.

Τιμή 2,08 €

Εύρηκα carpet care υγρό καθαριστικό χαλιών 500ml

Το νέο Σαμπουάν χεριού Εύρηκα Carpet Care καθαρίζει αποτελεσματικά χαλιά, ταπετσαρίες, μοκέτες, καναπέδες και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες που πλένονται. Εξαφανίζει ακόμα και τους δύσκολους λεκέδες ενώ χάρη στην ειδική του σύνθεση απενεργοποιεί τα μόρια που προκαλούν δυσοσμία, έτσι εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές χωρίς απλώς να τις καλύπτει. Στεγνώνει χωρίς να κολλάει και παράλληλα προστατεύει τα χρώματα και το ύφασμα. Χρησιμοποιήστε το και απολαύστε πραγματικά καθαρά χαλιά, όλο ζωντάνια, με ένα άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Τιμή 7,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Lipton ice tea πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη 1,5lt

Αναζωογονητικό πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη από την Lipton, σε μεγάλη συσκευασία 1,5lt. Απολαύστε τη δροσιά του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του λεμονιού, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Το τέλειο ρόφημα για να αναζωογονηθείτε και να απολαύσετε μια ελαφριά αίσθηση γλυκύτητας, χωρίς επιπλέον θερμίδες. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να φέρει στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,50 €

Arion food σπαγγετίνη νο10 500gr

Η απαλή και νόστιμη σπαγγετίνη νο10 500gr της Arion food θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική της γεύση. Απολαύστε την υψηλής ποιότητας σπαγγετίνη σε κάθε σας γεύμα και δημιουργήστε εύκολα νόστιμες συνταγές που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αφήστε την Arion food να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απολαύστε αξέχαστες γευστικές στιγμές.
Τιμή 0,79 €

Fini ζελεδάκια βατραχάκια 100gr

Τα Fini ζελεδάκια βατραχάκια 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, αυτά τα ζελεδάκια θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με τον γλυκό τους χαρακτήρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν της Fini!
Τιμή 0,84 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 250ml

Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για Βαθύ Καθαρισμό, χάρη στη διφασική του σύνθεση, απομακρύνει κρυμμένη βρομιά και άλατα, αφήνοντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο και με φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 2,56 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No335 Δ:38 Υ:21,5 LT:19

Η γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με τις διαστάσεις Δ:38 Υ:21,5 LT:19, αυτή η τερακότα γλάστρα θα δώσει μια μοναδική αισθητική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει το φυτό σας φρέσκο και όμορφο. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 4,49 €