Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Dr. Beckmann

Ενεργά φίλτρα

Dr, beckmann γυαλιστικό και καθαριστικό κεραμικής εστίας 250ml

Το Dr. Beckmann γυαλιστικό και καθαριστικό κεραμικής εστίας 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Με την προηγμένη του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις ακαθαρσίες, αφήνοντας την εστία σας να λάμπει σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 6,21 €

Dr, beckmann καθαριστικό spray για ανοξείδωτες επιφάνειες 250ml

Ανανεώστε τη λάμψη των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό spray 250ml. Κάντε τα ανοξείδωτα επιφάνειες να λάμψουν ξανά και να δείχνουν σαν καινούργιες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,51 €

Dr, beckmann καθαριστικό κεραμικής εστίας δυνατό 200ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό κεραμικής εστίας δυνατό 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε την κεραμική εστία σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί εύκολα και γρήγορα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας την επιφάνεια λαμπερή και λεία. Αποκτήστε το Dr. Beckmann καθαριστικό κεραμικής εστίας τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 4,80 €

Dr, beckmann καθαριστικό λεκέδων και οσμών από κατοικίδια 650ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό λεκέδων και οσμών από κατοικίδια 650ml είναι το ιδανικό προϊόν για να απαλλαγείτε από τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούν τα κατοικίδια στο σπίτι σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Dr. Beckmann απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και αφήνει ένα φρέσκο, καθαρό άρωμα που διαρκεί. Αφήστε το Dr. Beckmann να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 7,77 €

Dr, beckmann καθαριστικό μετάλλων και ανοξείδωτων 250ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την αποτελεσματική καθαριότητα των μετάλλων και των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό 250ml! Αφήστε τα προβλήματα της δυσάρεστης βρωμιάς πίσω και απολαύστε ένα λαμπερό, καθαρό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα στα μετάλλινα αξεσουάρ και τα ανοξείδωτα είδη σας - εμπιστευτείτε το Dr. Beckmann και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 3,95 €

Dr, beckmann ξεβαφή ρούχων πολύ δυνατή σκόνη 150gr

Η Dr. Beckmann ξεβαφή ρούχων πολύ δυνατή σκόνη 150gr είναι η ιδανική λύση για τις δύσκολες λεκέδες στα ρούχα σας. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο ανθεκτικούς λεκέδες, κάνοντας τα ρούχα σας να φαίνονται σαν καινούργια. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 4,16 €

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ λιπαντικά & έλαια 50ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Με Αντι-λιπαρή Σύνθεση
  • Φροντίζει τα Χρώματα & τα Υφάσματα

Καθαριστικό ρούχων το οποίο αφαιρεί δύσκολους λεκέδες όπως από λιπαντικά, πίσσα, λάδι μηχανής, γράσο και κάρβουνο.

Τιμή 3,12 €

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ φρούτα & ποτά 50ml

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Dr. Beckmann είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο. Ο διαβολάκος του λεκέ Dr. Beckmann είναι κατάλληλος για φρούτα και ποτά καθώς καθαρίζει αποτελεσματικά δύσκολους λεκέδες από κόκκινο κρασί, λαχανικά, καφέ/τσάι, χυμό, κακάο, μούχλα κ.α.

Τιμή 3,11 €

Dr. Beckmann καθαριστικό φούρνου 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 5,11 €

Dr. beckmann καθαριστικό χαλιών 650ml

Με το Dr. Beckmann καθαριστικό χαλιών 650ml, τα χαλιά σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χρώματα και την υφή του χαλιού σας. Με το Dr. Beckmann, τα χαλιά σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα.
Τιμή 6,62 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων 250ml

Το Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό πλυντήριο ρούχων είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε για να αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά από τα ρούχα σας. Έχει συγκεντρωμένη σύνθεση που δίνει ισχυρή και αποτελεσματική καθαριστική δράση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά.

Για Πλυντήριο Ρούχων

Με Ενεργό Άνθρακα

Αφαιρεί Βρωμιές & Άλατα

Συντηρεί τις Σωληνώσεις

Δεσμεύει τα Υπολείμματα

Μεγάλης Διάρκειας & Λειτουργίας

Τιμή 4,88 €

Dr. beckmann χρωμοπαγίδα 20τεμ

Η χρωμοπαγίδα Dr. Beckmann είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες χρωματικές παρακαταθήκες στα ρούχα σας. Με την εξαιρετική της δράση, τα ρούχα σας θα λάμψουν ξανά σαν καινούρια. Αποκτήστε τώρα τη χρωμοπαγίδα Dr. Beckmann και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,80 €