0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Dr. Beckmann

Διαθεσιμότητα: 37 Σε απόθεμα

Το νερό είναι κι αυτός ένας παράγοντας για την ποιότητα του καλού καφέ που όλοι επιθυμούμε. Η δημιουργία αλάτων μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του νερού, την αποτελεσματικότητα της συσκευής και επιπλέον την αύξηση κατανάλωσης ενέργειας. Για τους λόγους αυτούς χρησιμοποιείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα το καθαριστικό αλάτων για εσπρεσιέρες το οποίο καθαρίζει τα άλατα και προλαβαίνει τη δημιουργία νέων. Είναι κατάλληλο για συσκευές όπως: αυτόματες μηχανές τελευταίας τεχνολογίας για καφέ, τσάι, σοκολάτα, εσπρέσσο, καπουτσίνο και coffee pod machines.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Με Αντι-λιπαρή Σύνθεση
  • Φροντίζει τα Χρώματα & τα Υφάσματα

Καθαριστικό ρούχων το οποίο αφαιρεί δύσκολους λεκέδες όπως από λιπαντικά, πίσσα, λάδι μηχανής, γράσο και κάρβουνο.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Dr. Beckmann είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο. Ο διαβολάκος του λεκέ Dr. Beckmann είναι κατάλληλος για φρούτα και ποτά καθώς καθαρίζει αποτελεσματικά δύσκολους λεκέδες από κόκκινο κρασί, λαχανικά, καφέ/τσάι, χυμό, κακάο, μούχλα κ.α.

Διαθεσιμότητα: 17 Σε απόθεμα

Το καθαριστικό αλάτων για ατμοσίδερο OZ προλαμβάνει το κλείσιμο των εξόδων του ατμού από τα άλατα. Οδηγίες Χρήσης: Διαλύστε 4 κουταλιές της σούπας από το καθαριστικό σε ένα ποτήρι νερό (περίπου 20ml).Ρίξτε το διάλυμα στο ντεπόζιτο νερού του ατμοσίδερου. Το ατμοσίδερο πρέπει να είναι κρύο και βγαλμένο από την πρίζα. Ζεσταίνετε το ατμοσίδερο στη μέγιστη θερμοκρασία και στην ένδειξη του ατμού και περιμένετε να εξατμιστεί όλο το νερό. Βγάλτε το ατμοσίδερο από την πρίζα, αφήστε το να κρυώσει και γεμίστε με καθαρό νερό. Ζεσταίνετε ξανά το ατμοσίδερο στη μέγιστη θερμοκρασία και στην ένδειξη του ατμού και περιμένετε να εξατμιστεί το νερό πατώντας και το διακόπτη του ψεκαστήρα κατά διαστήματα. Βγάλτε το ατμοσίδερο απ την πρίζα, αφήστε το να κρυώσει και τέλος καθαρίστε την πλάκα του ατμοσίδερου με ένα υγρό πανί.

Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Καθαριστικό πλυντηρίου. Προσφέρει υγιεινή καθαριότητα. Απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείματα, καθαρίζει το πλυντήριο από μέσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας