• Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel φρεσκάδα 560ml
  • Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel φρεσκάδα 560ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel φρεσκάδα 560ml

42101
8002910060268
4,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml της εταιρίας Finish είναι το ιδανικό προϊόν για να κάνετε τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια! Η μοναδική σύνθεσή του με λεμόνι δίνει ένα φρέσκο άρωμα και εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας. Μην αφήνετε τα πιάτα σας να ξεβαφτούν, αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml τώρα και απολαύστε λαμπερά αποτελέσματα σε κάθε πλύση!

Τιμή 2,89 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml της εταιρίας Finish θα κάνει τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά με ένα μόνο πέρασμα. Η μοναδική φόρμουλα του διαλύει τις λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από σημάδια και γρατζουνιές. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοϋ που προσφέρει!

Τιμή 4,66 €

Cif boost λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 450ml

* Προσφέρει έξτρα εκπληκτική λάμψη* Ενισχύει τη διαδικασία στεγνώματος* Έως και 3x λιγότερα στίγματα μετά το στέγνωμα της πλύσης* Με μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικόΤο Λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων Cif Shine & Dry Boost περιέχει ενεργά συστατικά για αστραφτερή λάμψη και εξαιρετική απόδοση στο στέγνωμα. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος, ώστε να απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα που μένουν μετά το στέγνωμα της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα πιάτα και τα ποτήρια σας!

Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών 50τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών πρέπει να είναι σε συσκευασία με 50 τεμάχια. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για 50 κεριά διάρκειας 4 ωρών το καθένα. Αυτό το είδος κεριών συνήθως χρησιμοποιούνται για διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις, καθώς παρέχουν φως για αρκετές ώρες.
Τιμή 2,18 €

Alufix σακούλες ψησίματος 25x38cm 8τεμ

Οι Alufix σακούλες ψησίματος 25x38cm 8τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε είδους ψήσιμο. Με την Alufix, μπορείτε να απολαύσετε το φρέσκο, νόστιμο φαγητό σας χωρίς ανησυχίες. Αποκτήστε τις Alufix σακούλες ψησίματος τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 0,64 €

Tns πατάκι εξώπορτας με λάστιχο 40x60cm

Το TNS πατάκι εξώπορτας με λάστιχο και διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι σχεδιασμένο για να τοποθετείται έξω από την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Τιμή 3,93 €