• Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 1
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 2
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 3
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 4
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 5
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 6
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 1
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 2
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 3
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 4
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 5
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml finish - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml της εταιρίας Finish είναι το ιδανικό προϊόν για να κάνετε τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια! Η μοναδική σύνθεσή του με λεμόνι δίνει ένα φρέσκο άρωμα και εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας. Μην αφήνετε τα πιάτα σας να ξεβαφτούν, αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml τώρα και απολαύστε λαμπερά αποτελέσματα σε κάθε πλύση!

13279
5900627065718
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
5-15% μη ιονικά τασιενεργά, <5% Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, σορβικό κάλιο, άρωμα limonene, Hexyl Cinnamal.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος
- Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Περιέχει Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
- Μακριά από παιδιά.
- Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
- Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ Ελλάς Χημικά Α.Ε.Β.Ε. Τ. Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά, Ελλάδα, Γραμμή Καταναλωτή: +30 210 8127100

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flos candor υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 500ml

Το Flos candor είναι το ιδανικό υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων που θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με την ειδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει λαμπερά αποτελέσματα και απομακρύνει αποτελεσματικά τους υπολείμματα τροφών. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε ότι τα πιάτα σας είναι πεντακάθαρα. Αποκτήστε το Flos candor τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας.
Τιμή 3,92 €

Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg

Το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Με την εξαιρετική του σύνθεση, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα πλυσίματος, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα και λαμπερά. Μην αφήνετε τις υπολείμματα να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg σήμερα και απολαύστε ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Τιμή 3,22 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum λεμόνι 14τεμ

Οι κάψουλες Fairy Platinum all in one με λεμόνι είναι ιδανικές για τον καθαρισμό και τη φροντίδα των πιάτων σας. Με τη δύναμη του λεμονιού, αυτές οι κάψουλες προσφέρουν υψηλή απόδοση στον καθαρισμό των πιάτων, αφήνοντάς τα λαμπερά και αψεγάδιαστα. Κάθε συσκευασία περιέχει 14 κάψουλες και είναι κατάλληλες για κάθε τύπο πλυντηρίου πιάτων. Απλά τοποθετήστε μία κάψουλα στον απορροφητήρα του πλυντηρίου και αφήστε τη μαγική δύναμη του Fairy Platinum να κάνε?
Τιμή 5,14 €

Spark ultramax W50 υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Spark Ultramax W50 είναι ένα υγρό απορρυπαντικό για πλυντήρια πιάτων, διαθέσιμο σε συσκευασία των 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν προσφέρει ισχυρή και αποτελεσματική καθαριότητα για τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και απαλλαγμένα από λίπη και υπολείμματα φαγητού. Επιπλέον, το Spark Ultramax W50 διαθέτει τεχνολογία που προστατεύει τα πιάτα σας και διατηρεί την λάμψη τους, χωρίς να τα φθείρει. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για οικιακή χρήση και εξασφαλίζ?

Τιμή 11,75 €

Berill υγρό πλυντήριου σε μορφή gel 50μεζ 1lt

Το Berill υγρό πλυντηρίου gel 50ml, 1lt είναι η τέλεια επιλογή για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα των ρούχων σας. Με τη συνδυασμένη δύναμη του Berill και της τεχνολογίας gel, το προϊόν μας εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με φρέσκο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Berill υγρό πλυντηρίου gel σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 6,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νο49 30x12cm 4lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο49 με διαστάσεις 30x12cm και χωρητικότητα 4lt είναι ο απόλυτος βοηθός στο μπάνιο σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το λειτουργικό σχήμα της, αποτελεί μια αναγκαιότητα σε κάθε μπάνιο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 1,26 €

Ανθέμια μέλι 900gr

Το "Ανθέμια μέλι 900γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Τιμή 3,96 €

Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER ΚΑΙ BOXNOW

To Mr Muscle® Αποφρακτικό Gel δρα σε 5 λεπτά: Δρα απευθείας στο σημείο της απόφραξης και καθαρίζει γρήγορα τις βουλωμένες αποχετεύσεις! Παραμένει στις σωληνώσεις Διαπερνά το στάσιμο νερό Διαλύει τις βρωμιές Ασφαλές για όλα τα είδη σωληνώσεων ΑΠΟΦΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ** **Το φράξιμο που προκαλείται από τρίχες και σαπούνι Διαπερνά το στάσιμο νερό

Τιμή 7,87 €

Noxzema roll-on talc 50ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Talc, με τεχνολογία Malodor Control και μοναδικό άρωμα talc, απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,40 €