• Bubble υγρό γενικής χρήσης φρεσκάδα βουνού 4lt
  • Bubble υγρό γενικής χρήσης φρεσκάδα βουνού 4lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBubble

Bubble υγρό γενικής χρήσης φρεσκάδα βουνού 4lt

48020
5200116072013
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maki υγρό καθαριστικό πατώματος με άρωμα πεύκο μήλο 4lt

Το Maki υγρό καθαριστικό πατωμάτων με άρωμα πεύκο μήλο προσφέρει αποτελεσματική καθαριότητα και ευχάριστο άρωμα στο σπίτι σας. Η συσκευασία των 4 λίτρων είναι ιδανική για μεγάλες επιφάνειες και διαρκεί για πολύ καιρό. Χρησιμοποιείται εύκολα και αφήνει τα πατώματα λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε το αναζωογονητικό άρωμα του πεύκου και του μήλου κάθε φορά που καθαρίζετε το σπίτι σας.

Τιμή 2,93 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο λεμόνι spray 750ml

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί, για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Επιπλέον, αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι είναι ιδανικό για το μπάνιο, τη κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού,που πλένονται, όπως: ψυγεία, νεροχύτες, μπανιέρες, βρύσες, πόμολα, επιφάνειες γραφείου, καρέκλες, έπιπλα βεράντας κλπ.

Τιμή 2,79 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh πράσινο μήλο 3x1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 9,19 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Veet αποτριχωτική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες 100ml

Αφήστε πίσω σας τους έντονους ερεθισμούς και την τριχοφυΐα. Τώρα μπορείτε να αποφύγετε τα εξογκώματα και τα πρηξίματα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με την Αποτριχωτική Κρέμα Veet® για Ξηρό Δέρμα. Απλώς απλώστε την μεταξένια ενυδατική μας σύνθεση στο δέρμα σας, περιμένετε 5 λεπτά και αφαιρέστε την κρέμα και την τριχοφυΐα με την σπάτουλα Perfect Touch. Το αποτέλεσμα θα είναι μεταξένια απαλά πόδια που διαρκεί μέχρι και δύο φορές περισσότερο από το ξύρισμα. Περιεχόμενα Συσκευασίας Σωληνάριο 100ml 1 σπάτουλα "Perfect Touch"

Τιμή 2,24 €

Καπάκι λευκό 240gr 100τεμ 111λπσ

Το λευκό καπάκι 240gr 100τεμ 111λπσ είναι η ιδανική επιλογή για τη συσκευασία των προϊόντων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το καπάκι θα προσφέρει προστασία και στυλ στα προϊόντα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια στην αγορά!
Τιμή 2,23 €

A&G μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα

Ζωηρά χρώματα, εξαιρετική ποιότητα και απαλή υφή χαρακτηρίζουν το μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα της εταιρίας A&G. Με αυτό το μπλοκ, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης που θα εντυπωσιάσουν κάθε θεατή. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 2,02 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας ροζ μανώλια 55gr

KLINEX WC BLOCK Power 5 Ροζ Μανώλια

Τα Klinex WC Block Power 5 συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση! Έτσι, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, απελευθερώνεται η ειδική σύνθεσή τους, που αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και διατηρεί την τουαλέτα σας υγιεινά καθαρή! Επιπλέον δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη λεκάνη της τουαλέτας σας λαμπερή και καθαρή! Διαρκούν έως και 315 χρήσεις.

Τιμή 1,58 €