• My planet απολυμαντικό καθημερινής χρήσης ανταλλακτικό 325ml
  • My planet απολυμαντικό καθημερινής χρήσης ανταλλακτικό 325ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMy planet

My planet απολυμαντικό καθημερινής χρήσης ανταλλακτικό 325ml

Το My planet baby απολυμαντικό ανταλλακτικό καθημερινής χρήσης 325ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζει την υγιεινή και την ασφάλεια του μωρού σας κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και προστασίας για το μωρό σας.
18562
5201321917946
3,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Απολυμαντικοί παράγοντες (18,7gr αιθανόλη και 41,3gr ισοπροπανόλη/100gr προϊόντος).
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.
Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / το πρόσωπο. Αποφεύγετε να αναπνέετε ατμούς/ εκνεφώματα. Να χρησιμοποιήται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Συμβουλευτείτε / Επισκεφτείτε αμέσως γιατρό. Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ROLCO VIANIL ΑΕ, Αγίας Άννης 111, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33, 210 3493000, info@rolco.gr, www.rolco.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό κλασικός 2lt

Με το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό κλασικός 2lt, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι! Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα λαμπερά και καθαρά. Με ένα μόνο χτύπημα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Αγοράστε τώρα το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 3,40 €

Cillt bang spray υπερκαθαριστική φόρμουλα χλωρίου 750ml

Η υπερκαθαριστική φόρμουλα χλωρίου 750ml της Cillit Bang είναι η ιδανική λύση για να κάνετε το σπίτι σας λαμπερό και καθαρό σε ελάχιστο χρόνο. Με τη μοναδική της σύνθεση, απομακρύνει άμεσα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας ένα φρέσκο, αρωματικό ίχνος που διαρκεί. Αποκτήστε το Cillit Bang spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 4,67 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό fresh 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς με 91% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι και καπάκι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 400ml

Το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας καθαρά και ασφαλή. Η αρωματική νότα του λουλουδιού της όρχινας θα σας χαλαρώσει και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα σε κάθε δωμάτιο. Με την αποτελεσματική φόρμουλα του DETTOL, προστατεύετε την υγεία και την υγιεινή σας με κάθε ψεκασμό. Αποκτήστε το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 4,22 €

Rex υγρό καθαριστικό για λευκά μάρμαρα 500ml

Το Rex υγρό καθαριστικό για λευκά μάρμαρα σε συσκευασία 500ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό και τη διατήρηση της λευκής επιφάνειας των μαρμάρων. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες, τη βρωμιά και τα ίχνη από αλάτι, αφήνοντας τα μάρμαρα λαμπερά και καθαρά. Είναι εύκολο στη χρήση και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 2,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Santa Maria tortilla chips με αλάτι 185gr

Οι Santa Maria tortilla chips με αλάτι 185gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με νόστιμες σάλτσες και dips. Με την πρώτη μπουκιά, θα νιώσετε την απόλαυση και την ποιότητα των προϊόντων Santa Maria. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 2,91 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt

Αφράτος και φρέσκος συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt από την Arion food. Απολαύστε τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για πρωινό ξύπνημα ή ως αναζωογονητικό ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τον Arion food συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι 5lt τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φυσικού χυμού πορτοκαλιού σε κάθε σταγόνα.
Τιμή 18,79 €

Εύρηκα new born μαλακτικό ρούχων 1lt

Μαλακτικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.

Είναι ένα μαλακτικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Συσκευασία: 1 λίτρο.

Τιμή 3,97 €

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas κομμένο σε φύλλα ενός μέσου ταψιού έτοιμα για χρήση προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο.

Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Τιμή 2,13 €

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 2x20τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Mε οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ βοηθούν στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Τιμή 1,36 €