• Νέο
  • Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης frosted bloom 1lt
  • Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης frosted bloom 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης frosted bloom 1lt

Το απολυμαντικό καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Dettol, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Λόγω της απολυμαντικής του δράσης προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του σπιτιού σας.

Οδηγίες Χρήσης: Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Μην ψεκάζετε προς τα μάτια. Για οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεοράσεων ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή.

51158
5011417587515
3,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spark καθαριστικό πατώματος κεράσι 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Spark, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,25 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος για ευαίσθητες επιφάνειες 1lt

Το KLINEX Καθαριστικό Πατώματος Ευαίσθητες Επιφάνειες είναι ένα απολυμαντικό χωρίς χλώριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρις στη σύνθεση του καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικό για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τιμή 2,14 €

Bolsom πολυκαθαριστικό σε πάστα 1kg

Το Bolsom nol πολυκαθαριστικό 1kg πάστα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας! Με την πρωτοποριακή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Bolsom nol πολυκαθαριστικό τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 4,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Καπάκι πιπίλα μαύρο 14-16oz 100τεμ

Καπάκια ποτηριών μιας χρήσης σε συσκευασία των 100 τεμαχίων σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζουν την πρακτικότητα τους με τα αντίστοιχα ποτήρια. Είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις, πάρτι, επαγγελματική αλλά και καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,84 €

Agros χυμός μπανάνα & βύσσινο 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από μπανάνα / βύσσινο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 1,24 €

Γλάρος αλάτι 200gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Γλάρος σε συσκευασία 200 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,52 €

Arion food δημητριακά τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 500gr

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 500gr της Arion food είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Απολαύστε την πλούσια σοκολάτα που καλύπτει τις τραγανές νιφάδες σιταριού και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γευστικό και θρεπτικό πρωινό. Αγοράστε τώρα τις νιφάδες σιταριού της Arion food και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,63 €

Roshen fudgenta καραμελες βουτηρου 785gr,

Οι καραμέλες βουτύρου Roshen fudgenta είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη. Με την πλούσια γεύση του βουτύρου και την απαλή υφή του φανταστικού φαρμακευτικού σοκολάτας, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αποκτήστε τώρα τις Roshen fudgenta καραμέλες βουτύρου 785gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,07 €