• Fuze tea τσάι με λεμόνι & λουίζα 500ml  - 1
  • Fuze tea τσάι με λεμόνι & λουίζα 500ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFuze tea

Fuze tea τσάι με λεμόνι & λουίζα 500ml

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα του καλοκαιριού με το Fuze tea τσάι με λεμόνι & λουίζα 500ml. Ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει σε νέες γεύσεις και αισθήσεις. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
38373
5449000235947
0,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bubble tea ice tea ροδάκινο με φούσκες μάνγκο 250ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του BUBBLE TEA 250ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΑΝΓΚΟ! Ένα αναζωογονητικό ρόφημα που συνδυάζει τη φρεσκάδα του ροδακίνου με την εκλεπτυσμένη γεύση του μάνγκο και τις απαλές φούσκες που θα σας καθηλώσουν. Αφεθείτε σε μια μοναδική γευστική εμπειρία και απολαύστε το BUBBLE TEA 250ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΑΝΓΚΟ τώρα!
Τιμή 2,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με gianduia 180gr

Μπισκότα Soft Βρώμης με κρέμα Gianduia που συνδυάζουν τη πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρώμης, με νότες σοκολάτας, δημιουργώντας ένα υγιεινό & θρεπτικό σνακ χωρίς Ζάχαρη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), φουντούκια και καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,87 €

Famiglia fusilli tricolore τριβελάκι 500gr

Μακαρόνια τριβελάκι απο την εταιρία Famiglia, φτιαγμένα από 100% ελληνικά στάρια. Κατάλληλα για διάφορες συνταγές, από τις πιο απλές έως και τις πιο πρωτότυπες.

Τιμή 0,99 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 500gr

Το Νέο ΕΥΡΗΚΑ Classic, χάρις στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Με 2x δράση κάνει τα λευκά να αστράφτουν ενώ είναι έως και +40% πιο αποτελεσματικό σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση.

Τιμή 5,14 €

Tns σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ 3τεμ

Ένα σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ είναι ένα είδος σφουγγαριού που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολέπιση του δέρματος κατά το μπάνιο ή το ντους. Έχει μια υφή διχτυού που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων δέρματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει τον καθαρισμό και την αίσθηση της επιδερμίδας σας.

Τιμή 0,97 €

Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr

Ζεστό και φρέσκο, το αρωματικό κερί Chupa Chups λεμόνι & λάιμ θα γεμίσει τον χώρο σας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων Chupa Chups και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματισμού!
Τιμή 1,60 €