• Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΒλάχα

Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr

Τα Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr της εταιρίας Βλάχα είναι το τέλειο γεύμα για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την πλούσια γεύση τους και την παραδοσιακή συνταγή που ακολουθούν, θα σας ταξιδέψουν στην ελληνική γαστρονομία. Απολαύστε τα ως ελαφρύ γεύμα ή ως συνοδευτικό σε ένα γεύμα με φίλους και οικογένεια. Αφήστε τα Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια να σας κερδίσουν με τη γεύση τους και δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε.
18745
5201418000049
3,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & πιπεριά 360gr

Η Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & πιπεριά 360gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο πιάτο τους. Με φρέσκα συστατικά και πλούσια γεύση, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την σε πάστα, σάντουιτς ή όπως επιθυμείτε και απογειώστε την γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,34 €

Melissa λιγκουίνι ολικής αλέσεως 500gr

Τα Melissa ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,39 €

Misko σπαγγέτι No6 500gr

Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τριμμενο τυρι, µε κοκκινη ή ασπρη σαλτσα, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.

Τιμή 1,01 €

Misko κοφτό μισό 500gr

Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιµήσεις σας! Το σχήµα του µοιάζει µε χάντρα κοµπολογιού και είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το κοφτό μισό. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιµοποιείται κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές (π.χ. µε χταποδάκι). Οι συνταγές που σας προτείνουµε είναι µόνο η αρχή!

Τιμή 1,23 €

Misko σπαγγέτι No10 3kg

Το Misko σπαγγέτι No10 3kg είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και θρεπτικά γεύματα. Με την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Misko, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε τα υπέροχα πιάτα σας με το Misko σπαγγέτι No10 3kg και θα νιώσετε την απόλυτη ικανοποίηση. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μαγεία της γεύσης!
Τιμή 6,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Έβγα trendy κρουασάν φουντούκι 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν φουντούκι 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση φουντούκι.

Τιμή 0,53 €

Κύκλωψ λεκάνη No176 15lt

Στρογγυλή λεκάνη χωρητικότητας 15 λίτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλη για να πλένετε ρούχα, να βάζετε την μπουγάδα σας ή ακόμα και για να κάνετε ποδόλουτρο. Λιτή και πρακτική, δίνει λύσεις σε κάθε νοικοκυριό ! Διαθέτει λαβές, οι οποίες καθιστούν την μεταφορά της πολύ εύκολη.

Τιμή 3,04 €

Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα φράουλας παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των φράουλων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα πιάτα της λαμπερά και καθαρά. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα από την φθορά. Αποκτήστε το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 8,09 €