• ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ
  • ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ

ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά 20τεμ

Τα ΟΕΜ καρφάκια χρωματιστά είναι ένα σετ από 20 τεμάχια καρφιών σε διάφορα χρώματα. Αυτά τα καρφάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το στέρεωμα χαρτιού, φωτογραφιών, αφίσων και άλλων υλικών σε τοίχους, πίνακες ανακοινώσεων, κλπ. Η χρωματιστή επιφάνεια τους μπορεί να προσθέσει μια διακοσμητική πινελιά στον χώρο σας.

12362
5206971015707
0,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Iris βελόνες σακοράφες γίγας 12,7x8x7mm

Οι Iris βελόνες σακοράφες γίγας 12,7x8x7mm είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη ραφέα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την αντοχή τους στη χρήση, θα σας δώσουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία που χρειάζεστε σε κάθε ραφή. Αποκτήστε τις Iris βελόνες σακοράφες τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ράψιμο!
Τιμή 1,11 €

Iris λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 8mm x6m

Το Iris λάστιχο ραπτικής είναι ένα λεπτό λάστιχο που χρησιμοποιείται στη ραπτική για τη δημιουργία ελαστικών ραφών. Το συγκεκριμένο λάστιχο είναι πλακές μορφής, λευκού χρώματος και διαστάσεων 8mm x 6m. Είναι κατάλληλο για διάφορες ραπτικές εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα, καλλυντικά, διακοσμητικά και άλλα χειροτεχνικά έργα.
Τιμή 1,16 €

Iris βελόνες ραπτικής χονδρές 3/7 5τεμ

Οι Iris βελόνες ραπτικής χονδρές 3/7 5τεμ της εταιρίας Iris είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ραπτική δουλειά σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρουν, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα έργα σας με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε τις Iris βελόνες τώρα και αναβαθμίστε την ραπτική σας εμπειρία!
Τιμή 0,66 €

Iris σαπουνάκι ραπτικής

Το Iris σαπουνάκι ραπτικής της εταιρίας Iris είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει την εμπειρία της ραπτικής σας ακόμα πιο ευχάριστη. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Iris σαπουνάκι θα φροντίσει τα υφάσματα σας και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα που θα κρατήσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε το Iris σαπουνάκι ραπτικής σήμερα και αναβαθμίστε την ραπτική σας εμπειρία!
Τιμή 0,73 €

Iris παραμάνες ανάμικτες χρυσές 48τεμ

Οι παραμάνες Iris ανάμικτες χρυσές περιέχουν 48 τεμάχια. Αυτές οι παραμάνες είναι μια όμορφη και λαμπερή επιλογή για διακόσμηση ή κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και πολλά άλλα κοσμήματα για να προσθέσετε λάμψη και φωτεινότητα στο στυλ σας.
Τιμή 0,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr

Το Mac Magic μείγμα προζυμιών και μαγιάς 20gr είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού και άλλων αρτοσκευασμάτων. Η προζύμωση βοηθά στην αύξηση της γεύσης και της υφής του ψωμιού, ενώ η μαγιά βοηθά στην ανάπτυξη του ζυμαρικού. Αυτό το μείγμα προζυμιών και μαγιάς είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν την παραδοσιακή αρτοποιία και θέλουν να δημιουργήσουν νόστιμα και υγιεινά ψωμιά στο σπίτι τους.
Τιμή 0,84 €

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ

Απολαύστε τον φρέσκο καφέ σας με τα χάρτινα ποτήρια 8oz της Fresh Coffee! Ιδανικά για το γρήγορο πρωινό σας ή για ένα γρήγορο διάλειμμα στο γραφείο. Με ποιοτικό χαρτί που δεν διαρρέει και εξαιρετική εμφάνιση, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν την καθημερινή σας καφεΐνη ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,37 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml

Η μπλε απόχρωση του Johnsof χρώματος ζαχαροπλαστικής 28ml θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στις δημιουργίες σας. Αναβαθμίστε τα γλυκά σας με αυτό το εκθαμβωτικό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μοναδικό έργο τέχνης με το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml!
Τιμή 1,79 €

Hellmann's μαγιονέζα top down 250ml

Η Hellmann's μαγιονέζα real top down 250ml είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική απόλαυση στα πιάτα τους. Με τη μοναδική της συνταγή και την απαλή υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Απογειώστε τις γεύσεις σας με την Hellmann's μαγιονέζα real top down 250ml και κάντε κάθε γεύμα μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 2,69 €

Practic αναδευτήρας ξύλινος 1/1 14cm 500τεμ

Ο ξύλινος αναδευτήρας Practic 1/1 14cm 500τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την αξιοπιστία της εταιρίας Practic, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική.
Τιμή 4,17 €