• Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
  • Iris σαπουνάκι ραπτικής
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςIris

Iris σαπουνάκι ραπτικής

Το Iris σαπουνάκι ραπτικής της εταιρίας Iris είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει την εμπειρία της ραπτικής σας ακόμα πιο ευχάριστη. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Iris σαπουνάκι θα φροντίσει τα υφάσματα σας και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα που θα κρατήσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε το Iris σαπουνάκι ραπτικής σήμερα και αναβαθμίστε την ραπτική σας εμπειρία!
17791
5206971015530
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Iris παραμάνες παιδικές 4τεμ

Οι Iris παραμάνες παιδικές 4τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τα μικρά σας παιδιά. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, οι παραμάνες Iris είναι ασφαλείς και ανθεκτικές. Με μοντέρνο σχεδιασμό και φωτεινά χρώματα, θα κερδίσουν την προσοχή και την αγάπη των παιδιών. Αποκτήστε τώρα τις Iris παραμάνες για τα μικρά σας αγγελούδια και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης.
Τιμή 1,01 €

Iris βελόνες ραπτικής χονδρές 3/7 5τεμ

Οι Iris βελόνες ραπτικής χονδρές 3/7 5τεμ της εταιρίας Iris είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ραπτική δουλειά σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρουν, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα έργα σας με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε τις Iris βελόνες τώρα και αναβαθμίστε την ραπτική σας εμπειρία!
Τιμή 0,66 €

Iris παραμάνες ανάμικτες χρυσές 48τεμ

Οι παραμάνες Iris ανάμικτες χρυσές περιέχουν 48 τεμάχια. Αυτές οι παραμάνες είναι μια όμορφη και λαμπερή επιλογή για διακόσμηση ή κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και πολλά άλλα κοσμήματα για να προσθέσετε λάμψη και φωτεινότητα στο στυλ σας.
Τιμή 0,90 €

Iris κλωστές ραπτικής 5τεμ

Οι Iris κλωστές ραπτικής είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της υψηλής ποιότητάς τους και της ανθεκτικότητά τους. Ένα σετ περιλαμβάνει 5 κλωστές σε διαφορετικά χρώματα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορα χειροτεχνήματα και εργασίες ραπτικής. Η Iris είναι μια εταιρεία με μακρά ιστορία στον χώρο της ραπτικής και η ποιότητα των προϊόντων της είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως.
Τιμή 1,16 €

Iris μαγνήτης για καρφίτσες

Ο μαγνήτης Iris είναι ένας μαγνήτης που χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση καρφιτσϋν σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Με τη βοήθεια του μαγνήτη Iris, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε καρφίτσες σε οποιοδήποτε σημείο είναι απαραίτητο.

Ο μαγνήτης Iris είναι πολύ χρήσιμος σε διάφορους τομείς, όπως στον χώρο της ραπτικής, της κατασκευής και της διακόσμησης. Με τη χρήση του μαγνήτη Iris, μπορείτε να διατηρήσετε τις καρφίτσες οργανωμένες και εύκολα προσβάσιμες κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Επιπλέον, ο μαγνήτης Iris είναι κομψός και λειτουργικός, καθιστώντας τον ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ασχολείται με δραστηριότητες που απαιτούν τη χρήση καρφιτσών.
Τιμή 1,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου krispies ολικής αλέσεως χωρίς ζάχαρη 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τιμή 1,42 €

Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml

Η Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml της εταιρίας Vaseline είναι το ιδανικό προϊόν που προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Με την μοναδική της σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε απαλό, λαμπερό δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 4,06 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mandorle dolci 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mandorle Dolci, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια απολαυστική αίσθηση γλυκών αμυγδάλων. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,05 €