• Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες για τομάτες, πιπεριές και όλα τα κηπευτικά 1kg Velto - 1
  • Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες για τομάτες, πιπεριές και όλα τα κηπευτικά 1kg Velto - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVelto

Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες για τομάτες, πιπεριές και όλα τα κηπευτικά 1kg

Το Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες 1kg είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για υγιή και γευστικά νόστιμα κηπευτικά. Με τη μοναδική του σύνθεση, εξασφαλίζει ότι οι τομάτες και οι πιπεριές σας θα είναι γεμάτες από θρεπτικά συστατικά και γεύση. Αποκτήστε το Velto σήμερα και απολαύστε τον καρπό της εργασίας σας στον κήπο σας!
18109
5204246001288
2,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No337 Δ:51 Υ:42 LT:48

Η τέλεια λύση για τον κήπο σας! Η γλάστρα της εταιρίας Κύκλωψ είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας τερακότα και έχει μοναδικό design που θα δώσει στυλ στον χώρο σας. Με διαστάσεις Δ:51, Υ:42, ΛΤ:48, αυτή η γλάστρα είναι η ιδανική επιλογή για τις φυτικές σας επιλογές. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον κήπο σας με αυτή την υπέροχη γλάστρα!
Τιμή 9,67 €

Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 25,5x17,5cm 4,5lt γκρι

Η Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 25,5x17,5cm 4,5lt σε γκρι χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Tns, αυτή η γλάστρα θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με αυτήν την υπέροχη γλάστρα Tns!
Τιμή 8,66 €

Κύκλωψ πιάτο ζαρτινιέρας ανθρακί No451 47x19cm

Η ζαρτινιέρα Κύκλωψ σε ανθρακί χρώμα με διαστάσεις 47x19cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι! Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ στις στιγμές σας με την οικογένεια και τους φίλους. Αναβαθμίστε την σερβιριστική σας εμπειρία με τη ζαρτινιέρα Κύκλωψ και εντυπωσιάστε τους πάντες!
Τιμή 1,14 €

Tns γλάστρα πλαστική yasemin 16,5x15,5cm

Η πλαστική γλάστρα Yasemin της εταιρίας Tns είναι ο ιδανικός τρόπος για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 16,5x15,5cm, αυτή η γλάστρα προσφέρει αρκετό χώρο για τα αγαπημένα σας φυτά να αναπτυχθούν υγιή και όμορφα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, η γλάστρα Yasemin είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και εύκολη στη συντήρηση. Απογειώστε τον κήπο σας με αυτήν την όμορφη γλάστρα από την Tns!
Τιμή 1,42 €

Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm

Η Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας! Με τις διαστάσεις της να σας επιτρέπουν να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά με άνεση και στυλ, αυτή η γλάστρα θα δώσει νέα αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον κήπο σας με ένα κλικ!
Τιμή 2,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 33mm 20x6τεμ

Τα τρία μάγοι καρβουνάκια γίγας 33mm 20x6τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας καρβουνάκια για τις ανάγκες τους. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Τρεις Μάγοι, αυτά τα καρβουνάκια θα σας προσφέρουν μια απροσδόκητα ισχυρή και μακράς διαρκείας καύση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος!
Τιμή 4,63 €

Ρούμελης παστέλι με σουσάμι & μέλι 70gr

Το παστέλι Ρούμελης με σουσάμι και μέλι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα αυθεντικό και νόστιμο γλύκισμα που συνδυάζει το νόστιμο σουσάμι με την γλυκύτητα του μελιού. Αυτό το παραδοσιακό ελληνικό γλυκό είναι δημοφιλές για την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία του.

Τιμή 0,87 €

Chupa chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr

Το Chupa Chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr είναι ο απόλυτος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ατμόσφαιρα γλυκιάς φρεσκάδας στο σπίτι σας. Με το γλυκό άρωμα της φράουλας, αυτό το κερί θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αισθήσεις. Αφήστε το Chupa Chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr να σας μαγέψει και να σας κερδίσει με τη μοναδική του γοητεία.
Τιμή 1,60 €

ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος 38gr

Είναι 1975. Μία λαχταριστή ιδέα γεννιέται: Τραγανή, φρέσκια βάφλα σοκολάτας με πλούσια γέμιση κρέμας κακάο, βουτηγμένη σε πλούσια σοκολάτα ΙΟΝ. Είναι η Σοκοφρέτα! Η μοναδική βάφλα της, που παράγεται στη μονάδα της ΙΟΝ στην Άρτα, αλλά και η γνήσια σοκολάτα ΙΟΝ που την "αγκαλιάζει", την έχουν αναδείξει στη... μια και μοναδική σου γκοφρέτα!

Τιμή 0,56 €

Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα της μέντας με το Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απόλαυστε το μετά από ένα γεύμα, για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερο. Αποκτήστε το Evripos αφέψημα μέντα τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της μέντας!
Τιμή 1,19 €