0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Superior Garden

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Ο ταχυσύνδεσμος βρύσης λάστιχου 1/2 ιντσών είναι ένα εξάρτημα που χρησιμοποιείται για να συνδέσετε το λάστιχο του κήπου σας στη βρύση του νερού. Αυτός ο ταχυσύνδεσμος είναι σχεδιασμένος για να επιτρέψει γρήγορη και εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση του λάστιχου από τη βρύση, χωρίς την ανάγκη για εργαλεία ή βιδώσεις.

Διαθεσιμότητα: 29 Σε απόθεμα

Ο ταχυσύνδεσμος 1/2 ιντσών (συνήθως εκφράζεται ως "1/2" και σημαίνει 1/2 ίντσας) χρησιμοποιείται συχνά στη σύνδεση των εξαρτημάτων ποτίσματος στον κήπο ή στον καταναλωτή, όπως τοποθέτηση ντουζών, πιστολιών ποτίσματος και σωλήνων. Αυτός ο ταχυσύνδεσμος συνδέεται συνήθως σε σωλήνες ή βρύσες και προσφέρει γρήγορη και εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση των εξαρτημάτων.

Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα

Το σετ μύτη ποτίσματος ρυθμιζόμενη της Superior Garden περιλαμβάνει 4 ρυθμιζόμενες μύτες ποτίσματος. Αυτές οι μύτες σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη ροή του νερού κατάλληλα για τις ανάγκες του κήπου σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του νερού ανάλογα με τον τύπο φυτών που ποτίζετε ή την εποχή του χρόνου.

Διαθεσιμότητα: 41 Σε απόθεμα

Το ρακόρ με αντάπτορα της Superior Garden είναι ένας συνδυασμός δύο στοιχείων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση διαφόρων εξαρτημάτων στο σύστημα ποτίσματος του κήπου. Ο αντάπτορας επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ του ρακόρ και του εξαρτήματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, όπως πιστόλια ποτίσματος, σετ ποτίσματος, ή είδικά ακροφύσια.

Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Το πιστόλι ποτίσματος της Superior Garden με 8 ρυθμίσεις είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον πότισμο των φυτών και του κήπου σας. Αυτό το πιστόλι ποτίσματος διαθέτει 8 διαφορετικές ρυθμίσεις που επιτρέπουν την εύκολη προσαρμογή του τύπου και της έντασης της ροής του νερού ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών σας.

Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα

Το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον πότισμο των φυτών και του κήπου σας. Αυτό το πιστόλι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και τον τύπο του ρεύματος νερού που εξέρχεται από αυτό, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των διάφορων φυτών και περιοχών του κήπου σας.

Διαθεσιμότητα: 71 Σε απόθεμα

Η ρυθμιζόμενη μύτη ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον έλεγχο της ροής του νερού κατά τη διάρκεια του ποτίσματος των φυτών και του κήπου σας. Αυτή η μύτη ποτίσματος είναι ρυθμιζόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τη ροή του νερού ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών σας.

Διαθεσιμότητα: 170 Σε απόθεμα

Λάστιχο ποτίσματος που τυλίγεται πίσω αυτόματα χάρη στη δύναμη επαναφοράς του. Είναι εύκολο στη χρήση καθώς δεν μπλέκεται σε κόμπους. Διαθέτει εξάρτημα ποτίσματος και ταχυσύνδεσμο για βρύση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας