• Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 40τεμ | MrPanda.gr
  • Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 40τεμ | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAriel

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 40τεμ

Οι κάψουλες πλυντηρίου ρούχων Ariel Pods Allin1 Alpine διαθέτουν ένα σχεδιασμό με πολλά τμήματα, που διατηρούν τα συστατικά τους σταθερά και μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της πλύσης, προσφέροντάς μια υπερ-συμπυκνωμένη καθαριστική δύναμη. Το πρωτοποριακό περίβλημα που διαθέτουν οι κάψουλες Ariel διαλύεται εξ' ολοκλήρου στην επαφή με το νερό.

38157
8006540734902
13,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods active 12τεμ

Τα Ariel Pods 12 Active 302,4gr είναι η τέλεια λύση για το πλύσιμο σας. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα που διαρκεί. Αφήνουν τα ρούχα σας αψεγάδιαστα και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα υφάσματα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος!
Τιμή 5,46 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 54τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ είναι η τέλεια επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και λαμπερά χρώματα. Ξεχάστε τον κόπο του μέτρημα και τη διανομή του υγρού, απλά ρίξτε μια κάψουλα στο πλυντήριο και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα άγγιγμα χρώματος. Αποκτήστε τις Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο ρούχων!
Τιμή 18,36 €

Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr

Χάρη στα ειδικά συστατικά του, το αποσκληρυντικό Πλυντηρέξ, μαλακώνει το νερό εξουδετερώνοντας τα άλατα που φθείρουν τα ρούχα και το πλυντήριο.

Τιμή 5,68 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 2x55τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Color είναι η τέλεια λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους τεχνολογία, εξασφαλίζουν βαθύ καθαρισμό και λάμψη σε κάθε πλύσιμο. Ξεχάστε την ανησυχία για το αν τα ρούχα σας θα παραμείνουν φρέσκα και λαμπερά, οι κάψουλες Ariel φροντίζουν γι' αυτό. Απλά βάλτε μια κάψουλα στον πλυντήριο και αφήστε την να κάνει τη δουλειά της. Απολαύστε καθαρά, φρέσκα και λαμπερά ρούχα με τις κάψουλες Ariel All in 1 Pods Color.
Τιμή 36,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Jumbo chips κυματιστά με ρίγανη 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με ρίγανη σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ για να απολαύσετε. Τα chips κυματιστά προσφέρουν την τέλεια συνδυασμένη γεύση του τραγανού πατατάκιου με την αρωματική ρίγανη.

Τιμή 2,16 €

Freshly luncheon meat 200gr

Κρέας σε κονσέρβα για γευστικά σάντουιτς εύκολα και γρήγορα. Κόψτε το Λάντσεον Μητ σε φέτες και προσθέστε μουστάρδα, τομάτες και μαρούλι στο σάντουιτς σας ή κόψτε το κομματάκια και ετοιμάστε μία πικάντικη ομελέτα με πιπεριές και κρεμμύδια.

Τιμή 1,65 €

Noxzema αποσμητικό deo spray talc 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Talc, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα, τεχνολογία Malodor Control και μοναδικό άρωμα talc, απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, απαλό θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,56 €

Τζούλια γεωργιάδη λευκός ξηρός οίνος 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του λευκού ξηρού οίνου Τζούλια Γεωργιάδη 500ml. Με μια μόνο γουλιά, αισθητική και αρώματα θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας στην καρδιά της Ελλάδας. Η εκλεπτυσμένη γεύση του θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν ελληνικό ηλιόλουστο κήπο. Απολαύστε τον με φίλους και οικογένεια και ανακαλύψτε την απόλυτη ελληνική εμπειρία στο ποτήρι σας.
Τιμή 2,64 €

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης κίτρινα 20gr

Το φυτίλι τοποθετείται μαζί με την καντηλήθρα στο εσωτερικό ενός καντηλιού. Καίει με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πυρηνέλαιο και όλα τα φυτικά λάδια. Αποφύγετε την χρήση παραφινέλαιου. Ρυθμίστε το φυτιλάκι στην καντηλήθρα χαμηλά για να μην σας καπνίσει.

Τιμή 0,38 €