• Svim ντολμαδοπαρασκευαστής πλαστικός 32x7x10cm
  • Svim ντολμαδοπαρασκευαστής πλαστικός 32x7x10cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSvim

Svim ντολμαδοπαρασκευαστής πλαστικός 32x7x10cm

Ανανεωτικός, καινοτόμος σχεδιασμός για την κουζίνα σας. Απολαύστε την ευκολία και τη λειτουργικότητα που προσφέρει ο Svim ντολμαδοπαρασκευαστής πλαστικός 32x7x10cm. Αποκτήστε το τώρα και βελτιώστε την καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία!
17235
5201854019162
5,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm

Η Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μαγειρέματος. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την Estia πρέσα σκόρδου 20cm!
Τιμή 5,07 €

Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm

Η Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ροή των υγρών σας όπου και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm!
Τιμή 3,38 €

Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας

Το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Nava, αυτό το πολυεργαλείο θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τις πιο νόστιμες συνταγές με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας τώρα και απογειώστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,14 €

Tns αχνηρίχτης κύπελο 105x95cm inox

Η Tns αχνηρίχτης κύπελο 105x95cm inox είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το κύπελο είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Με τις διαστάσεις 105x95cm, προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 4,27 €

Nava misty ακονιστήρι 6,5x21,5x5cm

Το Nava misty ακονιστήρι είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας ανάγκη ακονίσματος. Με τις διαστάσεις 6,5x21,5x5cm, είναι εύχρηστο και εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις κοπές σας με ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Τιμή 3,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr

Η σοκολάτα υγείας Παυλίδης είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα γευστικό και υγιεινό σνακ. Με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα, προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Δοκιμάστε την σήμερα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,95 €

Coca cola αναψυκτικό original 2x1,5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. Η αυθεντική γεύση Coca-Cola εδώ και 130 χρόνια έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 3,95 €
  • Πακέτο

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού