• Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαυλίδης εργαστήρι

Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr

Η σοκολάτα υγείας Παυλίδης είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα γευστικό και υγιεινό σνακ. Με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα, προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Δοκιμάστε την σήμερα και αφεθείτε στην απόλαυση!
15548
7622210950116
1,95 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παυλίδης 3bit σοκολάτα γεμιστή με λευκή κρέμα 300gr

Η σοκολάτα Παυλίδης 3bit είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις της γλυκιάς γεύσης. Με γέμιση λευκής κρέμας που λιώνει στο στόμα, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αποκτήστε την τώρα και αφεθείτε στη γαστριμαργία!
Τιμή 4,01 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας κλασική 2x100gr

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ξεκίνησε να παρασκευάζεται στην Αθήνα το 1861 και ήταν η πρώτη σοκολάτα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Η συνταγή και η συσκευασία αυτής της θρυλικής σοκολάτας παρέμειναν ίδιες από την ημέρα της δημιουργίας της, συνδυάζοντας έτσι την πιο έντονη σοκολατένια απόλαυση με την κλασική αξία της αυθεντικής σοκολάτας Υγείας Παυλίδη.

Τιμή 2,88 €
  • Πακέτο

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος με στέβια 60gr

Η Γάλακτος «Χωρίς προσθήκη ζάχαρης» αποτελείται από τη γνωστή και αγαπημένη γεύση, ΙΟΝ Γάλακτος, η οποία έχει δημιουργηθεί με φυσικά γλυκαντικά και στέβια. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη γνωστή και πλούσια γεύση της ΙΟΝ, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με λιγότερες θερμίδες.

Τιμή 1,88 €

Παυλίδης kiss με σοκολάτα γάλακτος και γέμιση φράουλας 25x27,5gr

Η απόλαυση της γεύσης της σοκολάτας γάλακτος συνδυάζεται με την γλυκόξινη γεύση της φράουλας στα νέα Παυλίδης kiss. Με μοναδική γεύση και τέλεια υφή, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε σε μια αγκαλιά γεύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 13,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Axe αποσμητικό σώματος spray musk 150ml

Το Axe body spray musk 150ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει. Με το μοναδικό του άρωμα μασκ, το spray αυτό θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και ανδρικότητα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε ένα νέο επίπεδο στο στυλ και την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,43 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,5lt

Ανανεωτική φρεσκάδα του ωκεανού στα ρούχα σας με το Dixan υγρό απορρυπαντικό power gel 3,5lt. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και δροσερά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 11,27 €

Viva χυμός με ροδάκινο 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,38 €

Agrifreda chocofreda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η Agrifreda προσφέρει την πραλίνα φουντουκιού Chocofreda σε συσκευασία 1kg. Η πραλίνα αυτή περιέχει νόστιμα κομματάκια φουντουκιού επικαλυμμένα με λαχταριστή σοκολάτα. Ιδανική για επιδόρπιο ή σνακ όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 4,20 €

Παπουτσάνης καραβάκι αφρόλουτρο μανταρίνι και καλέντουλα με αντλία 750ml

Ανανεωτικό αφρόλουτρο με το αρωματικό μανταρίνι και την καλέντουλα που ξυπνούν τις αισθήσεις σας και αφήνουν το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Η απαλή αίσθηση του αφρού και η ευχάριστη μυρωδιά θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Η βελούδινη υφή του αφρού σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και
Τιμή 2,48 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού