• Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική

Διάσταση τεμ. (cm): 20,30 x 4,00 x 3,00

Προδιαγραφές:
8149
5202707001792
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αναφέρεστε σε μια πλαστική θήκη για οδοντόβουρτσες. Συνήθως, αυτές οι θήκες προορίζονται για την αποθήκευση οδοντόβουρτσών και οδοντογλυφιδών, είτε για ταξίδια είτε για χρήση στο σπίτι. Μπορείτε να βρείτε διάφορα σχέδια και μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι πλαστικές θήκες για οδοντόβουρτσες είναι συνήθως απλές, ελαφρές και εύκολες στη χρήση και τη φορητότητα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ αποφρακτική τρόμπα No2

Η Κύκλωψ αποφρακτική τρόμπα Νο2 είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απόφραξη αγωγών όπως αγωγοί εξωτερικής αποχέτευσης ή λεβητοστάσια. Αυτή η τρόμπα δημιουργεί αρνητική πίεση για να απομακρύνει αποβλήτα και αποτρίμματα από τις αγωγές, επιτρέποντας την επαναφορά της φυσιολογικής ροής του νερού ή των αποχετεύσεων.

Τιμή 2,63 €

Lucky νυχοκόπτης μεταλλικός 3τεμ

Ο Lucky νυχοκόπτης μεταλλικός 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την ακρίβεια και την αντοχή που προσφέρει, θα ανανεώσετε το look σας γρήγορα και εύκολα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο αποτέλεσμα με τον Lucky νυχοκόπτη μεταλλικός 3τεμ!
Τιμή 1,43 €

Toly κάλυμμα καθίσματος λεκάνης μιας χρήσης 10τεμ

Το Toly κάλυμμα καθίσματος λεκάνης μιας χρήσης 10τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε μπάνιο. Είναι βολικό, υγιεινό και πρακτικό, κάνοντας την εμπειρία της χρήσης της τουαλέτας πιο άνετη και ευχάριστη. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Toly, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το προϊόν θα σας εξυπηρετήσει άψογα. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,28 €

Κύκλωψ εταζέρα με 3 ράφια γωνιακή inox

Μια γωνιακή εταζέρα με 3 ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα (inox) είναι μια χρηστική και ανθεκτική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση αντικειμένων σε γωνιακούς χώρους, όπως κουζίνες, μπάνια ή άλλους χώρους του σπιτιού σας.

Τιμή 13,10 €

Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου

Ο Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει την εμπειρία πλυντηρίου σας ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άψογη λειτουργία του πλυντηρίου σας - επενδύστε στον Tns βάση σταθεροποιητή πλυντηρίου σήμερα και απολαύστε τα άριστα αποτελέσματα κάθε φορά
Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Always classic σερβιέτες maxi 9τεμ

Η Always Classic 9τεμ Maxi είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται πάντα φρέσκια και ασφαλής κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει άνετη και προστατευμένη όλη μέρα. Αποκτήστε την Always Classic 9τεμ Maxi τώρα και αισθανθείτε σίγουρη κάθε στιγμή!
Τιμή 1,60 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι τριμπουσόν κρασιού & σαμπάνιας

Ανοιχτήρι μπύρας και τιρμπουσόν, της εταιρίας Cyclops. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί. Διαθέτει πλαϊνά πτερύγια που βοηθάνε σε πιο σταθέρο κράτημα και στην σωστή άσκηση πίεσης για την εξαγωγή του φελλού.

Τιμή 3,06 €

Croco crackers με ζαμπόν 100gr

Αλμυρά σνακ με γεύση μπέικον της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 0,51 €

Φαίδων κρουτόν ολικής άλεσης 1kg

Οι κρουτόν Φαίδων ολικής άλεσης 1kg είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας γεύμα. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή τους, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να τα προσθέσετε στις σαλάτες, τις σούπες και τα ζυμαρικά σας. Απολαύστε την ποιότητα και τον μοναδικό χαρακτήρα των κρουτόν Φαίδων και αναβαθμίστε το φαγητό σας σε άλλο επίπεδο.
Τιμή 11,41 €

Ομπρελα παιδικη μπαστουνι 45cm fiberglass princess 3517

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι 45cm fiberglass princess 3517 είναι η τέλεια επιλογή για τις μικρές πριγκίπισσες που θέλουν να προστατευτούν από τον ήλιο και τη βροχή με στυλ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό μπαστούνι fiberglass που την καθιστά ιδανική για κάθε καιρική συνθήκη. Με το όμορφο σχεδιασμό της πριγκίπισσας, η μικρή σας θα νιώσει σαν αληθινή βασίλισσα κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί. Αποκτήστε τώρα την ομπρέλα παιδ
Τιμή 4,60 €