• Always classic 9τεμ maxi εισαγωγησ  - 1
  • Always classic 9τεμ maxi εισαγωγησ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always classic σερβιέτες maxi 9τεμ

Η Always Classic 9τεμ Maxi είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται πάντα φρέσκια και ασφαλής κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει άνετη και προστατευμένη όλη μέρα. Αποκτήστε την Always Classic 9τεμ Maxi τώρα και αισθανθείτε σίγουρη κάθε στιγμή!
32904
4015400259459
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Every Day σερβιετάκια extra dry extra long 24τεμ

Extra μακριά σερβιετάκια, ανατομικά σχεδιασμένα, με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Με ultra απορροφητικό πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Συνδυάζουν την ενισχυμένη προστασία μίας σερβιέτας και τη διακριτικότητα που προσφέρει ένα σερβιετάκι. Κατάλληλα και για τις ημέρες πριν ή μετά την περίοδο.

Σε ατομική συσκευασία, για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,93 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus normal 18τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,50 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus normal 10τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,76 €

Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ

Τα Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ της εταιρίας Always είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκια και προστατευμένη κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη προστασία, αυτά τα σερβιετάκια θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη και ευχάριστη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ασφάλειας κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 3,79 €

O.B. ταμπόν original normal 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με ελαφριά έως μέτρια ροή.

Τιμή 2,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Soft μαλακτικό ρούχων magic passion 50μεζ 2,75lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,21 €

Μπαρμπα Γιάννης καυτερές πιπεριές 320gr

Πιπεριές της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 2,56 €

Συμεωνίδης φυστίκια αλμυρά 500gr

Τα αράπικα φιστίκια είναι εξαιρετική πηγή της νιασίνης και του φυλλικού οξέος, βοηθώντας έτσι στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύοντας ταυτόχρονα από την αναιμία και τη θρομβοπενία. Παράλληλα περιέχουν σε υψηλότατο βαθμό φυτικές στερόλες, ουσίες που συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης

Μια χούφτα αράπικα φιστικιά αποδίδουν 160 θερμίδες. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως η συνετή και λογική κατανάλωση τους βελτιώνει τα επίπεδα ολικής και HDL χοληστερόλης σε υγιείς ενήλικες ενώ προσδίδει και σημαντικά αντιοξειδωτικά οφέλη.

Τιμή 2,52 €

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα μοσχάρι 400gr

Υγρή τροφή από την Simba, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Τιμή 0,69 €