• Κύκλωψ γλάστρα ανθρακί Νo331 26x19cm
  • Κύκλωψ γλάστρα ανθρακί Νo331 26x19cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ γλάστρα ανθρακί Νo331 26x19cm

Η Κύκλωψ γλάστρα ανθρακί Νo331 26x19cm είναι η τέλεια προσθήκη στον χώρο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το βαθύ ανθρακί χρώμα της, θα δώσει μια έξτρα πινελιά στη διακόσμησή σας. Η ποιότητα κατασκευής της είναι αξεπέραστη και θα διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την υπέροχη γλάστρα από την Κύκλωψ!
17966
5202707013153
1,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο καφέ 19x18cm

Η Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο καφέ 19x18cm είναι ο τέλειος τρόπος να φροντίσετε τα φυτά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα της γλάστρας θα σας ενθουσιάσει, ενώ το μοντέρνο της design θα δώσει ένα νέο αέρα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την υπέροχη γλάστρα για το σπίτι σας!
Τιμή 1,80 €

Velto λίπασμα υγρό για όλα τα φυτά 500ml

Το Velto λίπασμα υγρό για όλα τα φυτά 500ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα φυτά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Με τη σύνθεσή του που περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υγιή ανάπτυξη των φυτών σας, το Velto λίπασμα υγρό θα κάνει τον κήπο σας να λάμπει και να ευδοκιμεί. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 3,99 €

Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 30x28,5cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα μπρούτζινο. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 30cm

Πλάτος: 30cm

Ύψος: 28.5cm

Τιμή 4,22 €

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας ανθρακί 29x29cm

Το ET PLAST πιάτο γλάστρας ΑΝΑΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ 29x29cm 30lt- (ΑΝΘΡΑΚΙ) είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα του και το χρώμα ανθρακί, θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ιδανικό για μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό και λειτουργικό κήπο που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 1,95 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα λαδί. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 15cm

Πλάτος: 15cm

Ύψος: 18cm

Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος σησάμι μαύρο 45gr

Σουσάμι της εταιρείας Ήλιος, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 1,54 €

Hansaplast αυτοκόλλητα επιθέματα 10τεμ

Τα επιθέματα Hansaplast Universal είναι κατάλληλα για την κάλυψη και προστασία κάθε είδους μικρής πληγής. Απωθούν το νερό και τη βρωμιά, το υλικό είναι αεροδιαπερατό και αδιάβροχο, η γάζα του επιθέματος δεν κολλάει στην πληγή και την προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, η δυνατή επικόλληση εξασφαλίζει πως το επίθεμα θα παραμείνει στη θέση του.

Τα επιθέματα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, που σφραγίζουν γύρω από την πληγή

Χωρίς Λάτεξ.

Τιμή 1,31 €

Babylino sensitive πάνες junior No5 11-25kg 44τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,38 €

Συμεωνίδης πίνατς-φυστίκια 500gr

Όλοι τα αγαπάμε σαν σνακ ή σε συνταγές και ακόμη περισσότερο ως φυστικοβούτυρο. Είναι ευρέως αναπτυγμένο σε τροπικά και τους υποτροπικά κλίματα, που είναι σημαντικοί τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους εμπορικούς παραγωγούς. Κατατάσσεται τόσο ως σιτηρό όσο και οσπριοειδές λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε έλαια.Επίσης εχει πολλες ευεργετίκες ιδιοτητες:  

Είναι πλούσια σε θερμίδες και θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά απαραίτητα για την καλή υγεία.

Τιμή 2,78 €

Liposan blister hydro care 4,8gr

Το Liposan Hydro Care Blister είναι μία πολύ ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας στα χείλη ένα δροσιστικό, φυσικό, χωρίς χρώμα αποτέλεσμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,85 €