• Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας ανθρακί 29x29cm
  • Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας ανθρακί 29x29cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας ανθρακί 29x29cm

Το ET PLAST πιάτο γλάστρας ΑΝΑΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ 29x29cm 30lt- (ΑΝΘΡΑΚΙ) είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα του και το χρώμα ανθρακί, θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ιδανικό για μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό και λειτουργικό κήπο που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
40735
5201856243145
1,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κασπώ πλαστικό με δαντέλα 14x16,5cm

Το Tns κασπώ πλαστικό με δαντέλα 14x16,5cm της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με τις διαστάσεις του να το κάνουν ιδανικό για κάθε χρήση, αυτό το πλαστικό κασπώ με δαντέλα θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε διακόσμηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση!
Τιμή 0,99 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No333 Δ:33 Υ:26 LT:11

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό.

Τιμή 2,51 €

Κύκλωψ πιάτο ζαρτινιέρας ανθρακί No451 47x19cm

Η ζαρτινιέρα Κύκλωψ σε ανθρακί χρώμα με διαστάσεις 47x19cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι! Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ στις στιγμές σας με την οικογένεια και τους φίλους. Αναβαθμίστε την σερβιριστική σας εμπειρία με τη ζαρτινιέρα Κύκλωψ και εντυπωσιάστε τους πάντες!
Τιμή 1,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Vellis corina economy σφουγγαρίστρα καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,86 €

VANISH CARPET CLEAN 1L

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Vanish, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 2,98 €

Every Day σερβιετάκια all cotton normal 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,77 €

Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr από την εταιρία Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Η πλούσια γεύση της ρίγανης συνδυάζεται με την τραγανή υφή των chips, κάνοντας κάθε δαγκωνιά μια απόλαυση. Απολαύστε τα χωρίς ενοχές, αφού δεν περιέχουν γλουτένη, ενώ η μικρή συσκευασία των 90gr τα καθιστά ιδανικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό σνακ που δεν θα μπορέσετε να αντ
Τιμή 1,12 €