• Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 30x28,5cm
  • Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 30x28,5cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 30x28,5cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα μπρούτζινο. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 30cm

Πλάτος: 30cm

Ύψος: 28.5cm

12457
5201856311042
4,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No332 Δ:29 Υ:22 LT:7,5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Τιμή 2,09 €

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας ανθρακί 29x29cm

Το ET PLAST πιάτο γλάστρας ΑΝΑΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ 29x29cm 30lt- (ΑΝΘΡΑΚΙ) είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα του και το χρώμα ανθρακί, θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ιδανικό για μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό και λειτουργικό κήπο που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 1,95 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα λαδί. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 15cm

Πλάτος: 15cm

Ύψος: 18cm

Τιμή 2,17 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No331 Δ:26 Υ:19 LT:5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Τιμή 1,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζαναέ τοματοπολτός 28-30% 200gr

Ο Ζαναέ τοματοπολτός 28-30% σε συσκευασία των 200gr είναι ένα προϊόν που περιέχει τοματοπολτό με περιεκτικότητα σε τομάτες 28-30%. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγειρικές συνταγές για να προσθέσει γεύση και χρώμα στα φαγητά. Είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό προϊόν για την κουζίνα.
Τιμή 0,97 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on soft & control 50ml

Το Fa roll-on soft & control 50ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μασχάλων σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία και άνεση, αυτό το αποσμητικό θα σας κρατήσει φρέσκους και αυτοπεποιθητους όλη μέρα. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει στον δρόμο σας. Αποκτήστε το Fa roll-on soft & control 50ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε μέρ?
Τιμή 1,48 €

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με θαλασσινή αύρα 1lt

Το Fabuloso απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και λεκέδες από λίπη. Η αρωματική σύνθεσή του χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για 24ώρες! Για κουζίνα, μπάνιο, πάτωμα και όλες τις επιφάνειες που πλένονται.

Ανώτερη αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση 97% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,76 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με ειδική φόρμουλα χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Απορροφούν γρήγορα τη βρωμιά και είναι εξαιρετικά απαλά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα Septona calm n care μωρομάντηλα, το μωρό σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο, έτοιμο να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε ?
Τιμή 18,11 €
  • Πακέτο