• Liposan blister hydro care 4,8gr Liposan - 1
  • Liposan blister hydro care 4,8gr Liposan - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLiposan

Liposan blister hydro care 4,8gr

Το Liposan Hydro Care Blister είναι μία πολύ ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας στα χείλη ένα δροσιστικό, φυσικό, χωρίς χρώμα αποτέλεσμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

3128
4005808368594
2,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε καθημερινά στα χείλη, όσο χρειάζεται, για τακτική ενυδάτωση.
Στοιχεία Προμηθευτή
BEIERSDORF HELLAS Α.Ε., Θεοτοκοπούλου 4, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα – Τηλ: 210 6600000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY

Η LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε τα χείλη σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που επιδιορθώνει και αναζωογονεί τα χείλη σας, θα αισθανθείτε την διαφορά αμέσως. Μην αφήνετε τα ξηρά και σκασμένα χείλη να σας εμποδίζουν από το να έχετε την απόλυτη εμφάνιση. Αποκτήστε τα LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY σήμερα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά σας.
Τιμή 3,37 €

Liposan blister original 4,8gr

Η Liposan blister original 4,8gr είναι η ιδανική επιλογή για ενυδάτωση και προστασία των χειλιών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποκτήστε τα Liposan blister original 4,8gr της Liposan και απολαύστε απαλά και ενυδατωμένα χείλη κάθε μέρα.
Τιμή 2,31 €

LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE

Η LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της. Με την απαλή του υφή και το εκθαμβωτικό χρώμα του ροδάκινου, θα δώσει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη σας όλη μέρα. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία olio di argan 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα έλαιο argan, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του έλαιου argan. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €
Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr Χαΐτογλου - 1 Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr Χαΐτογλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr

Το Μακεδονικό ταχίνι με κακάο συνδυάζεται με ψωμί ή φρυγανία στο πρωινό ή στο κολατσιό και αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Κανονική τιμή 4,63 € Τιμή 3,42 €
  • -1,21 €
  • -1,21 €

Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φράουλα βάζο 680gr

Η "Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φράουλα βάζο 680γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας της εταιρείας Οικογένεια Χαλβατζή, με συνολικό βάρος 680 γραμμάρια.

Τιμή 5,71 €