• Fa roll-on soft & control 50ml Fa - 1
  • Fa roll-on soft & control 50ml Fa - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFa

Fa αποσμητικό σώματος roll-on soft & control 50ml

Το Fa roll-on soft & control 50ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μασχάλων σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία και άνεση, αυτό το αποσμητικό θα σας κρατήσει φρέσκους και αυτοπεποιθητους όλη μέρα. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει στον δρόμο σας. Αποκτήστε το Fa roll-on soft & control 50ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε μέρ?
24626
6281031259344
1,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος deo spray men extra fresh 150ml

Το Dove deo spray men extra fresh 150ml είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να αισθάνονται φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί, ενώ παράλληλα προστατεύει από την εφίδρωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 2,51 €

Axe αποσμητικό σώματος roll-on black 50ml

Το Axe αποσμητικό σώματος roll-on black 50ml είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει με το στυλ του. Με το μοναδικό άρωμά του, σας προσφέρει προστασία κατά της κακοσμίας και σας χαρίζει φρεσκάδα για ώρες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την αυτοπεποίθησή σας με ένα μόνο κίνημα.
Τιμή 2,13 €

Noxzema roll-on memories 50ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,33 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on powder 50ml

Το Dove roll-on powder 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να νιώσετε φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα του σας εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από την εφίδρωση και την οσμή, ενώ ταυτόχρονα αφήνει το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια λεμόνι 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας λεμονιού. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 0,95 €

Jacobs καφές φίλτρου 250gr

Αφεθείτε στην απόλαυση ενός από τους καλύτερους καφέδες παγκοσμίως. Ο Jacobs kronung καφές φίλτρου 250gr σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε τον πλούσιο, αρωματικό καφέ Jacobs και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Αγοράστε τώρα τον Jacobs kronung καφέ φίλτρου 250gr και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 6,32 €

Noxzema αφρόλουτρο minerals sea detox 750ml

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας με το αφρόλουτρο Noxzema minerals sea detox! Απολαύστε μια αίσθηση αναζωογόνησης και αναζωογόνησης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η μοναδική φόρμουλα με έντονα θρεπτικά ορυκτά στοιχεία απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τις τοξίνες από την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή, λαμπερή και αναζωογονημένη. Αφεθείτε στην αίσθηση της θαλασσινής αναζωογόνησης και απολαύστε μια εμπειρία λουτρού που θα σας κάν?
Τιμή 2,69 €