• Felix γατοτροφή σολομός & τόνος σε ζελέ 4x80gr
  • Felix γατοτροφή σολομός & τόνος σε ζελέ 4x80gr

Felix γατοτροφή σολομός & τόνος σε ζελέ 4x80gr

49932
7613287749505
3,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Felix γατοτροφή βοδινό σε ζελέ 85gr

Η Felix γατοτροφή βοδινό σε ζελέ 85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο βοδινό και λαχταριστό ζελέ, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φίλο των γατών. Προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή με βιταμίνες και μέταλλα που είναι απαραίτητα για την υγεία και την ευεξία της γάτας σας. Απολαύστε την αγορά αυτού του υπέροχου προϊόντος και δείξτε στη γάτα σας ότι την αγαπάτε πραγματικά.

Τιμή 0,78 €

Friskies γατοτροφή κονσέρβα βοδινό & λαχανικά 400gr

Η Friskies γατοτροφή κονσέρβα βοδινό & λαχανικά 400gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο βοδινό και λαχανικά, προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή που καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες του κατοικιδίου σας φίλου. Η υψηλή ποιότητα των υλικών και η πλούσια γεύση θα κερδίσουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη της γάτας σας. Αποκτήστε τη Friskies γατοτροφή κονσέρβα τώρα και προσφέρετε στη γάτα σας μια νόστιμη κ
Τιμή 2,47 €

Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα πουλερικά σε σάλτσα 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή με επιλεγμένα πουλερικά σε σάλτσα 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με πλούσια γεύση και θρεπτικά συστατικά, θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικίδιου. Αποκτήστε τώρα τη Whiskas γατοτροφή και προσφέρετε στη γάτα σας μια υγιή και νόστιμη διατροφή.
Τιμή 2,50 €

Simba γατοτροφή ψάρι 415gr

Υγρή τροφή σε κομματάκια, από την Simba, κατάλληλη για ενήλικες γάτες όλων των φυλών με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.

Τιμή 0,69 €

Gourmet gold γατοτροφή μους κοτόπουλου 85gr

Πλήρης Τροφή για Ενήλικες Γάτες. Η GOURMET GOLD με Κοτόπουλο είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα που χρειάζεται καθημερινά.

Αυτή η συσκευασία είναι σχεδιασμένη για να είναι ανακυκλώσιμη. Η διαθεσιμότητα του ρεύματος ανακύκλωσης για αυτή τη συσκευασία ίσως να διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Τιμή 1,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr

Τα Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με την μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,84 €

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
Τιμή 3,55 €

Σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική ανάγκη. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στην καθημερινή χρήση και να σας παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας μας, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με άνεση και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,48 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ

Οι νέες σακούλες τροφίμων Alufix είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμά σας. Με μέγεθος 25x32cm και χωρητικότητα 3lt, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κατάψυξη και αποθήκευση τροφίμων. Η συσκευασία περιέχει 40 τεμάχια, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε αρκετές σακούλες για κάθε ανάγκη. Πρακτικές και ανθεκτικές, οι σακούλες Alufix είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κά?
Τιμή 0,79 €