• Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 1
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 2
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 3
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 4
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 5
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 6
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 1
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 2
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 3
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 4
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 5
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ Alufix - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlufix

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ

Οι νέες σακούλες τροφίμων Alufix είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμά σας. Με μέγεθος 25x32cm και χωρητικότητα 3lt, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κατάψυξη και αποθήκευση τροφίμων. Η συσκευασία περιέχει 40 τεμάχια, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε αρκετές σακούλες για κάθε ανάγκη. Πρακτικές και ανθεκτικές, οι σακούλες Alufix είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κά?
14891
9001376095189
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless σακούλες τροφίμων μικρές 50τεμ

Σακουλάκι συσκευασίας τροφίμων (polybag). Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Διαστάσεις: 17x27cm

Τιμή 0,66 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 28x45cm 6lt 25τεμ

Με τις Alufix σακούλες τροφίμων μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για περισσότερο. Η διάσταση 28x45cm είναι ιδανική για καταψύξη, ενώ τα 25 τεμάχια που περιέχονται στη συσκευασία σας εξασφαλίζουν πολλές χρήσεις. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις Alufix σακούλες τροφίμων και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που σας προσφέρουν.

Τιμή 0,79 €

Colorato σακούλες vacuum ζαγρέ 25x35cm 100τεμ

Οι Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 25x35cm 100τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Με την εξαιρετική ποιότητά τους και την ασφαλή σφράγισή τους, οι σακούλες Coloranto θα διατηρήσουν τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρουν οι Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ!

Τιμή 31,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα

Ο λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα της εταιρίας είναι το απόλυτο εργαλείο για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φρέσκου χυμού λεμονιού. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, ο λεμονοστίφτης αυτός εξασφαλίζει την απόλυτη εξαγωγή του χυμού από το λεμόνι, χωρίς να χάνεται ούτε μία σταγόνα. Επιπλέον, η πρακτική σακούλα συγκεντρώνει όλο τον χυμό, εξασφαλίζοντας μηδενικά αποβλήτα και εύκολο καθάρισμα. Αποκτήστε τον δικό σας λεμονοστίφτη πλ
Τιμή 2,41 €

Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr

Τα Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr της εταιρίας Ruffles είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα νόστιμο σνακ που θα τους ικανοποιήσει αμέσως. Με τη μοναδική γεύση του KFC και την τραγανή υφή των Ruffles, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στη γεύση σας την απόλαυση που της αξίζει!
Τιμή 1,98 €

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας turbo smart με 100% μικροϊνες

Η Vileda Turbo χάρη στις μικροΐνες είναι ιδιαίτερα απορροφητική και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις βρωμιές από τα λίπη με ευκολία, κάνοντας τις επιφάνειες καθαρότερες από ποτέ.

Οι μικροΐνες αφαιρούν πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας).

Έτσι κάνετε οικονομία, καθώς μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά έως και 6 μήνες.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Το ανταλλακτικό Vileda Turbo είναι συμβατό με Vileda Turbo Smart and Vileda Easy Wring & Clean.

Τιμή 3,59 €

Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας πορτοκαλιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα πορτοκαλιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των πορτοκαλιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του πορτοκαλιού.

Τιμή 1,40 €

Μακεδονικό αναπλήρωμα ξυδιού 380ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,26 €