• Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα πουλερικά σε σάλτσα 4x85gr
  • Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα πουλερικά σε σάλτσα 4x85gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWhiskas

Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα πουλερικά σε σάλτσα 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή με επιλεγμένα πουλερικά σε σάλτσα 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με πλούσια γεύση και θρεπτικά συστατικά, θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικίδιου. Αποκτήστε τώρα τη Whiskas γατοτροφή και προσφέρετε στη γάτα σας μια υγιή και νόστιμη διατροφή.
24634
5900951301858
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Simba γατοτροφή κονσέρβα με κοτόπουλο 415gr

Η κονσέρβα Simba με κοτόπουλο 415gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κοτόπουλο υψηλής ποιότητας, προσφέρει στη γάτα σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια ισορροπημένη διατροφή. Η μοναδική της σύνθεση θα κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη της γάτας σας, ενώ η γεύση του κοτόπουλου θα την κάνει να το λατρέψει. Αποκτήστε την κονσέρβα Simba τώρα και δώστε στη γάτα σας την καλύτερη διατρο?
Τιμή 0,69 €

Whiskas γατοτροφή adult pure delight mixed 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή adult pure delight mixed 4x85gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και γεύσεις που θα λατρέψει, η Whiskas εξασφαλίζει την υγεία και την ευημερία του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Αποκτήστε την τώρα και προσφέρετε στη γάτα σας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,50 €

Doca σαλάμι γάτας κρέατος 200gr

Το σαλάμι γάτας κρέατος της Doca είναι ένα ποιοτικό και γευστικό γεύμα για τη γάτα σας. Με 200gr πεντανόστιμου κρέατος, προσφέρει στη γάτα σας την απαραίτητη δόση πρωτεΐνης και ενέργειας που χρειάζεται για να παραμένει υγιής και ενεργή. Επιπλέον, η Doca είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατοικιδίων ζώων, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του προϊόντος. Η γάτα σας θα λατρέψει το σαλάμι αυτό!
Τιμή 1,18 €

Whiskas γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 1,4kg

Η Whiskas γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 1,4kg είναι το τέλειο γεύμα για τη γάτα σας. Με φρέσκο κοτόπουλο που θα λατρέψει η γάτα σας, αυτή η γατοτροφή προσφέρει όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Αγοράστε τώρα τη Whiskas κροκέτα με κοτόπουλο και δώστε στη γάτα σας το καλύτερο!
Τιμή 8,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Rex υγρό καθαριστικό για λευκά μάρμαρα 500ml

Το Rex υγρό καθαριστικό για λευκά μάρμαρα σε συσκευασία 500ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό και τη διατήρηση της λευκής επιφάνειας των μαρμάρων. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες, τη βρωμιά και τα ίχνη από αλάτι, αφήνοντας τα μάρμαρα λαμπερά και καθαρά. Είναι εύκολο στη χρήση και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 2,53 €

Elite crackers μεσογειακά φυσική 105gr

Κρακ και γεύση στη στιγμή με τα Elite Crackers Μεσογειακά. Με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή διατροφή, είναι η ιδανική λύση για απολαυστικό και ισορροπημένο snacking. Elite Crackers Μεσογειακά.

Τιμή 1,10 €

Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου ψιλό 400gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Mamma Greca σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,75 €