• Practic γάντια latex χωρίς πούδρα M 10τεμ
  • Practic γάντια latex χωρίς πούδρα M 10τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic γάντια latex χωρίς πούδρα M 10τεμ

Τα PRACTIC ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ MEDIUM 10αδα είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα σας προστατεύουν από τυχόν βλαβερές ουσίες και θα σας επιτρέψουν να εργάζεστε με άνεση και ασφάλεια. Μην διστάσετε να τα αποκτήσετε και να απολαύσετε την αίσθηση της ασφάλειας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
40050
5203399210387
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γάντια κήπου-εργασίας one size 23,5x10cm

Τα γάντια κήπου-εργασίας πολυεστέρα-λάτεξ 23,5x10cm της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία στον κήπο. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, θα αισθανθείτε προστατευμένοι και άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της εργασίας σας. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να φέρετε τον κήπο σας στο επόμενο επίπεδο!
Τιμή 0,73 €

MediTrast γάντια βινυλίου διαφανή χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Εξεταστικά γάντια που προσφέρουν άριστη εφαρμογή, ενώ είναι ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικά και λεπτά προκειμένου να μην επηρεάζουν την αφή. 

Τιμή 2,62 €

Vileda γάντια latex λευκά ελαφρώς πουδραρισμένα S/M 10τεμ

Vileda. Αγοράστε τώρα τα Vileda γάντια latex για απόλυτη προστασία και άνεση κατά την καθημερινή σας εργασία στο σπίτι. Με μεγέθη S/M και λευκό χρώμα, αυτά τα γάντια είναι ιδανικά για κάθε χρήση. Προστατέψτε τα χέρια σας με τα Vileda γάντια latex και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρουν.
Τιμή 1,18 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόλυτη προστασία. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την άριστη εφαρμογή, εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια κατά την εργασία σας. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S/M/L/XL και διακριθείτε για την προσοχή σας στη λεπτομέρεια και την προστασία των χεριών σας.
Τιμή 2,89 €

Madona γάντια γενικής χρήσης large

Τα Madona γάντια γενικής χρήσης large είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήση. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν σε κάθε καθημερινή εργασία. Αποκτήστε τα τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς και άνετοι σε κάθε κατάσταση.
Τιμή 0,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Alea ελιές καλαμών ροδέλα βάζο 180gr

Απολαύστε τη γεύση των Alea ελιών καλαμών ροδέλα σε βάζο 180gr από την εταιρία Alea. Μια εκλεπτυσμένη επιλογή που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Απολαύστε τις Alea ελιές καλαμών ροδέλα σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Μεσογείου.
Τιμή 1,99 €

Arion food φασόλια γίγαντες 500gr

Τα φασόλια γίγαντες 500gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και φρέσκο ​​γεύση, αυτά τα φασόλια θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σούπες ή ως παρελκόμενο σε κυρίως πιάτα. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 2,63 €