• Tns γάντια κήπου-εργασίας πολυεστέρα-λάτεξ 23,5x10cm Tns - 1
  • Tns γάντια κήπου-εργασίας πολυεστέρα-λάτεξ 23,5x10cm Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns γάντια κήπου-εργασίας one size 23,5x10cm

Τα γάντια κήπου-εργασίας πολυεστέρα-λάτεξ 23,5x10cm της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία στον κήπο. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, θα αισθανθείτε προστατευμένοι και άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της εργασίας σας. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να φέρετε τον κήπο σας στο επόμενο επίπεδο!
20207
5204558350371
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Meditrast γάντια νιτροβινυλίου χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα γάντια νιτροβινυλίου χωρίς πούδρα της εταιρίας Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας κατά τη διάρκεια εργασιών που απαιτούν αποτελεσματική προστασία και άνεση. Με διαθέσιμα μεγέθη S, M, L και XL, εξασφαλίζουν την άριστη εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων. Αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή για επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, της ομορφιάς και της βιομηχανίας. Ανακαλύψτε την ποιότητα και την αξιοπιστία των γαντιών Meditrast κ?
Τιμή 3,65 €

Multy γάντια κουζίνας M/L 2τεμ

Τα Multy γάντια κουζίνας M/L 2τεμ της εταιρίας Tulip σας προσφέρουν την ιδανική προστασία και άνεση κατά την προετοιμασία των γευμάτων σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την εργονομική σχεδίασή τους, θα αισθάνεστε σίγουροι και άνετοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 0,84 €

Madona γάντια γενικής χρήσης large

Τα Madona γάντια γενικής χρήσης large είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήση. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν σε κάθε καθημερινή εργασία. Αποκτήστε τα τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς και άνετοι σε κάθε κατάσταση.
Τιμή 0,56 €

Top guard γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα large 100τεμ

Τα Top guard γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα M/L 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις καθημερινές ανάγκες προστασίας σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν από τυχόν βλαβερές ουσίες και μικρόβια. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να προστατεύετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Αποκτήστε τα Top guard γάντια latex τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς κάθε στιγμή.
Τιμή 3,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Multy συρμάτινο πετσετάκι 2τεμ

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Τιμή 0,24 €

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 750ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για ανάλαφρη αίσθηση, όγκο & λάμψη για λιπαρά μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Δενδρολίβανο για τη μείωση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €

Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ

Τα Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κρατήσουν το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε φορά. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα με τα Babycare μωρομάντηλα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την ευχαρίστηση της φροντίδας του μωρού σας!
Τιμή 2,33 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίκαλης 6x175gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 9,58 €
  • Πακέτο