• MediTrast γάντια βινυλίου διαφανή χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ Meditrast - 3
  • MediTrast γάντια βινυλίου διαφανή χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ Meditrast - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMeditrast

MediTrast γάντια βινυλίου διαφανή χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Εξεταστικά γάντια που προσφέρουν άριστη εφαρμογή, ενώ είναι ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικά και λεπτά προκειμένου να μην επηρεάζουν την αφή. 

8591
5213002694299
2,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Μέγεθος
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Εξεταστικά γάντια που προσφέρουν άριστη εφαρμογή, ενώ είναι ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικά και λεπτά προκειμένου να μην επηρεάζουν την αφή. 

Είναι ανατομικά σχεδιασμένα χωρίς ραφές με εξαιρετική ελαστικότητα.

Αμφιδέξια και μιας χρήσης.

Δεν περιέχουν λάτεξ.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Delta plus γαντια κουζινας small

Τα γάντια κουζίνας Delta Plus small είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγείρεμα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα σας προστατεύουν από τη θερμότητα και τα υγρά κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και προστασία!
Τιμή 1,77 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης medium

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μαύρα χωρίς πούδρα S 100τεμ

Τα μαύρα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και προστασία στο χώρο εργασίας τους. Με την ανθεκτικότητα και την άνεση που προσφέρουν, θα αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης τους. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S, M, L, XL και διασφαλίστε την προστασία σας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον!

Τιμή 3,31 €

Tns γάντια εργασίας one size

Τα Tns γάντια εργασίας hy-19a/glove είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνεση που προσφέρουν, θα νιώσετε αμέσως την διαφορά στην εργασία σας. Προστατέψτε τα χέρια σας και εργαστείτε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα χάρη στα Tns γάντια εργασίας hy-19a/glove. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 0,73 €

Practic γάντια latex χωρίς πούδρα M 10τεμ

Τα PRACTIC ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ MEDIUM 10αδα είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα σας προστατεύουν από τυχόν βλαβερές ουσίες και θα σας επιτρέψουν να εργάζεστε με άνεση και ασφάλεια. Μην διστάσετε να τα αποκτήσετε και να απολαύσετε την αίσθηση της ασφάλειας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 1,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Γκρέκα ψιλοκομμένες τομάτες 2,5kg

Οι Γκρέκα ψιλοκομμένες τομάτες 2,5kg της εταιρίας Γκρέκα είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσθέσετε φρεσκάδα και γεύση στις συνταγές σας. Με τη φρεσκάδα και την ποιότητα των Γκρέκα τομάτες, θα δημιουργήσετε νόστιμα γεύματα που θα κερδίσουν τις καρδιές των αγαπημένων σας προσώπων. Αποκτήστε τώρα τις Γκρέκα ψιλοκομμένες τομάτες και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 5,85 €

Trata τονοσαλάτα με κινόα 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο superfood, την κινόα, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Simba γατοτροφή πατέ μοσχάρι 100gr

Υγρή τροφή σε μορφή πατέ, από την Simba, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.

Συστατικά: Κρέας και ζωικά παράγωγα ( εκ των 6% μοσχάρι ), βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία

Τιμή 0,49 €

Elephant twisted πρέτσελς ντομάτα και σπόροι κύμινο 70gr

Η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία που ξεχωρίζει. Το ELEPHANT TWISTED PRETZEL 70gr. με ντομάτα και σπόρους κύμινου συνδυάζει την πλούσια γεύση της ντομάτας με το αρωματικό κύμινο, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση του Elephant Twisted Pretzel και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομικ?
Τιμή 0,91 €

Noxzema αποσμητικό spray pilot 150ml

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Men Pilot και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,56 €