• Meditrast γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ
  • Meditrast γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMeditrast

Meditrast γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόλυτη προστασία. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την άριστη εφαρμογή, εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια κατά την εργασία σας. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S/M/L/XL και διακριθείτε για την προσοχή σας στη λεπτομέρεια και την προστασία των χεριών σας.
23924
131380000
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Μέγεθος
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tulip γάντα κουζίνας medium

Η Tulip γάντα κουζίνας medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, θα σας βοηθήσει να μαγειρεύετε με άνεση και στυλ. Η εξαιρετική προστασία που προσφέρει στα χέρια σας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, την καθιστά μια απαραίτητη αγορά για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Tulip γάντα κουζίνας medium και να αναβαθμ
Τιμή 0,60 €

Meditrast σκούφος προστατευτικός κεφαλιού μπλε one size 1000x14gr

Ο Meditrast σκούφος προστατευτικός κεφαλιού μπλε one size 1000x14gr είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την εξαιρετική ποιότητά του και την άνετη εφαρμογή του, προσφέρει προστασία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη!
Τιμή 40,30 €

GMT γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα extra large 100τεμ

Τα GMT γάντια latex με πούδρα extra large 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προσφέρουν προστασία και ασφάλεια κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την αγορά αυτού του εξαιρετικού προϊόντος!
Τιμή 9,22 €

Practic γάντια latex χωρίς πούδρα S 10τεμ

Τα γάντια latex χωρίς πούδρα της εταιρίας PRACTIC σε μέγεθος small είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία των χεριών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, εξασφαλίζουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να διασφαλίσετε την ασφάλεια σας σε κάθε εργασία.
Τιμή 1,45 €

Asap γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα large 100τεμ

Τα γάντια Latex Large 100TEM είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία. Με μεγάλη αντοχή και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν σε κάθε εργασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση που έρχεται στον δρόμο σας.
Τιμή 7,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Morfat κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα 250gr,

Morfat. Η κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας 250gr της Morfat είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της σοκολάτας. Με τη μοναδική της γεύση και την πλούσια υφή, αυτή η κρέμα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την σε γλυκά, τοστ, pancakes και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αγοράστε τώρα την Morfat κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας 250gr και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να εθιστείτε!
Τιμή 2,58 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Η απαλή μυρωδιά της λεβάντας θα χαλαρώσει το μωρό σας και θα του προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν που θα κάνει τη φροντίδα του μωρού σας εύκ
Τιμή 0,96 €

Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 750ml

Το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και απολύτως καθαρά πιάτα. Η μοναδική του σύνθεση με λεμόνι και ανθός θα αναζωογονήσει την κουζίνα σας και θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα. Μην αφήνετε κανένα υπολείμματα, αφού το Axion διαλύεται άμεσα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το Axion σήμερα και απολαύστε άψογη καθαριότητα με κάθε πλύσιμο πιάτων.

Τιμή 1,27 €