• GMT γάντια latex με πούδρα extra large 100τεμ Gmt - 1
  • GMT γάντια latex με πούδρα extra large 100τεμ Gmt - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGmt

GMT γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα extra large 100τεμ

Τα GMT γάντια latex με πούδρα extra large 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προσφέρουν προστασία και ασφάλεια κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την αγορά αυτού του εξαιρετικού προϊόντος!
9111
5202149002333
9,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Meditrast γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα Meditrast γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με εξαιρετική ποιότητα και άνεση, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύσουν από τυχόν κινδύνους και θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε με ασφάλεια και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε ότι η ασφάλεια και η προστασία είναι προτεραιότητά σας.
Τιμή 3,45 €

Tulip γάντα κουζίνας large

Η Tulip γάντα κουζίνας large είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και το μοντέρνο design της, σας εξασφαλίζει άνεση και προστασία κατά την προετοιμασία των γευμάτων σας. Αποκτήστε την Tulip γάντα κουζίνας large τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 0,57 €

Asap γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα large 100τεμ

Τα γάντια Latex Large 100TEM είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία. Με μεγάλη αντοχή και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν σε κάθε εργασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση που έρχεται στον δρόμο σας.
Τιμή 7,57 €

Κορυφαία προϊόντα

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

Τιμή 2,61 €

Ινδία σκόρδο 60gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 60 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,76 €

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού με λεμόνι 30τεμ

Τα Klinex υγρά πανάκια 30τεμ με άρωμα λεμονιού είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με μοναδική φόρμουλα που αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, τα Klinex υγρά πανάκια θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας κάθε μέρα!
Τιμή 1,88 €

Fanta αναψυκτικό λεμονάδα 330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 7% χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 0,71 €