• Meditrast σκούφος προστατευτικός κεφαλιού μπλε one size 1000x14gr Meditrast - 1
  • Meditrast σκούφος προστατευτικός κεφαλιού μπλε one size 1000x14gr Meditrast - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMeditrast

Meditrast σκούφος προστατευτικός κεφαλιού μπλε one size 1000x14gr

Ο Meditrast σκούφος προστατευτικός κεφαλιού μπλε one size 1000x14gr είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την εξαιρετική ποιότητά του και την άνετη εφαρμογή του, προσφέρει προστασία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη!
23930
141020001
40,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic ιατρικά γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα S/M/L/XL 100τεμ

Τα Practic γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα S/M/L 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τίποτα να έρθει στον δρόμο σας - επενδύστε στα Practic γάντια latex σήμερα και απολαύστε την άνεση και την προστασία που παρέχουν!

Τιμή 3,51 €

Medi-World γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα small 100τεμ

Τα εξεταστικά γάντια Latex Powdered της εταιρίας MEDI-WORLD είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, προσφέρουν ασφάλεια και προστασία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και των εργασιών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας σήμερα και να αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,13 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόλυτη προστασία. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την άριστη εφαρμογή, εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια κατά την εργασία σας. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S/M/L/XL και διακριθείτε για την προσοχή σας στη λεπτομέρεια και την προστασία των χεριών σας.
Τιμή 2,89 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης medium

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Mastiqua ανθρακούχο νερό με μαστίχα & βύσσινο 330ml

Ανθρακούχο μαστιχόνερο με βύσσινο.

Είναι νέο και είναι πραγματικά ωραίο. Το Mastiqua είναι ένα φυσικό ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο. Συγκεκριμένα, το νερό αυτό είναι η συνέχεια μιας παράδοσης, που κρατάει αιώνες, που ταξιδεύει στο χωροχρόνο της ανατολικής Μεσογείου και στους πολιτισμούς της, και σχετίζεται με την ένωση της μαστίχας με το ανθρακούχο νερό. 

Η μαστίχα δίνει το άρωμα και τη φρεσκάδα της στο ανθρακούχο νερό, μπαίνει σ' ένα υπέροχο μπουκάλι, έχει υπέροχη γεύση, χωνευτικές ιδιότητες, συνοδεύει τέλεια τον καφέ μας και, φυσικά, μπορεί να αποτελέσει ένα “εναλλακτικό” ποτό.

Τιμή 1,66 €

Melissa πέννες 500gr

Οι Πέννες Melissa παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών, οι Πεννες έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα.

Τιμή 1,16 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg

Η Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg είναι η ιδανική επιλογή για άψογο καθαρισμό και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με την προηγμένη της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε λεκέ και βρωμιά, δίνοντας στα ρούχα σας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αφήνει μια μοναδική μυρωδιά φρεσκάδας που διαρκεί για πολύ καιρό. Αποκτήστε τη Skip σκόνη απορρυπαντικό τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό των ρούχων σας!
Τιμή 14,49 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού