• Tulip γάντα κουζίνας medium Tulip - 1
  • Tulip γάντα κουζίνας medium Tulip - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTulip

Tulip γάντα κουζίνας medium

Η Tulip γάντα κουζίνας medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, θα σας βοηθήσει να μαγειρεύετε με άνεση και στυλ. Η εξαιρετική προστασία που προσφέρει στα χέρια σας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, την καθιστά μια απαραίτητη αγορά για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Tulip γάντα κουζίνας medium και να αναβαθμ
15278
8005830000727
0,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά large

Τα Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά large της εταιρίας Vileda είναι ιδανικά για κάθε εργασία καθαριότητας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή που προσφέρουν, θα αισθάνεστε ότι δεν φοράτε τίποτα ενώ κάνετε τη δουλειά σας. Τα γάντια Vileda extra sensation είναι ανθεκτικά και προσφέρουν άριστη προστασία από τη βρωμιά και τα χημικά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια άνετη και αποτελεσματική καθαριότητα στο σπίτι σας!
Τιμή 1,60 €

Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά small

Τα Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά small είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε καθαριότητα στο σπίτι. Με τη μοναδική τους σχεδίαση και την αξεπέραστη ποιότητα της εταιρίας Vileda, θα αισθανθείτε την άνεση και την αποτελεσματικότητα σε κάθε καθαριότητα. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε λάμψη στο σπίτι σας!
Τιμή 1,21 €

Max γάντια εργατικά νιτριλίου XXL

Τα Max γάντια εργατικά νιτριλίου XXL της εταιρίας Max Gloves είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Με την ανθεκτική κατασκευή τους και την άριστη εφαρμογή στο χέρι, τα γάντια αυτά εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία και ελευθερία κινήσεων. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 0,80 €

Medi-World γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα small 100τεμ

Τα εξεταστικά γάντια Latex Powdered της εταιρίας MEDI-WORLD είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, προσφέρουν ασφάλεια και προστασία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και των εργασιών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας σήμερα και να αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,13 €

Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε S/M/L/XL 100τεμ

Τα Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στην εργασία τους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό νιτριλίου, τα γάντια προσφέρουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης. Με διαθέσιμα μεγέθη M, L και XL, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας σε κά
Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Καπάκι πιπίλα μαύρο 14-16oz 100τεμ

Καπάκια ποτηριών μιας χρήσης σε συσκευασία των 100 τεμαχίων σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζουν την πρακτικότητα τους με τα αντίστοιχα ποτήρια. Είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις, πάρτι, επαγγελματική αλλά και καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,84 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE με την ειδική προσφορά -10%! Απολαύστε την τραγανή υφή και τον απολαυστικό γευστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,95 €

Melissa αχιβάδα ψιλή 500gr

Η ψιλή αχιβάδα Melissa, παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. 

Τιμή 1,26 €

Pellito φυστίκια με μπάρμπεκιου 150gr

Φυστίκια ψημένα της εταιρείας Pellito, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για τη πλούσια διατροφική τους αξία και την νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 1,51 €