• Farcom professional βαφή μαλλιών No443 60ml
  • Farcom professional βαφή μαλλιών No443 60ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom professional βαφή μαλλιών No443 60ml

48125
5202663183082
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών Νο3 60ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν λαμπερό και δυνατό χρώμα στα μαλλιά τους. Η υψηλή ποιότητα της βαφής δίνει μακράς διαρκείας αποτελέσματα, ενώ παράλληλα περιποιείται και προστατεύει την τρίχα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μοναδικό χρώμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 2,66 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 3 καστανό σκούρο 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo8 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών Νo8 60ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας με μια μόνιμη και λαμπερή απόχρωση. Η προηγμένη φόρμουλα της Farcom εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και μια μακράς διάρκειας απόχρωση που δεν ξεθωριάζει. Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ποιότητα της Farcom professional βαφής μαλλιών και απογειώστε το look σας!
Τιμή 2,66 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Pringles πατατάκια hot & spicy 200gr

Τα Pringles hot & spicy είναι το τέλειο σνακ για όσους αγαπούν την πικάντικη γεύση. Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ πιπεράτου και καυτερού, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε την απόλαυση της πικάντικης γεύσης με κάθε δακτυλίδι Pringle.
Τιμή 2,42 €

Sidirela θήκη ρούχων 40x60x40cm

Θήκη φύλαξης ιδανική για κουβέρτες και ρούχα, κατασκευασμένη από ύφασμα non-woven. Διαθέτει φερμουάρ αντοχής και στο μπροστινό της μέρος διαφανές παράθυρο ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της.

Τιμή 1,63 €

Ινδία μείγμα για πατάτες φούρνου βάζο 40gr

Το μείγμα για πατάτες φούρνου βάζο 40gr της εταιρίας Ινδία θα σας μαγέψει με τη μοναδική του γεύση και αρωματικά μπαχαρικά. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Ινδίας στο σπίτι σας με αυτό το εκλεκτό προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Ανακαλύψτε την απόλαυση και απογειώστε την καθημερινότητά σας με το μείγμα για πατάτες φούρνου Ινδία!
Τιμή 1,25 €

Poco loco τορτίγια σταρένια 30cm 18τεμ 1800gr

Λεπτές μαλακές πίτες, οι τορτίγιες είναι ιδανικές για να τυλίξουν κάθε είδους γέμιση από τυριά και αλλαντικά ως καπνιστό σολομό. Ψήνονται στην τοστιέρα ή στο γκριλ, τηγανίζονται, καθώς και καταναλώνονται ωμές. Δοκιμάστε τες σα βάση για πίτσα ή φτιάξετε μπουρίτος, φαχίτας, κεσαδίγιας και άλλα μεξικάνικα πιάτα! Είναι νόστιμες και σας γλιτώνουν από χρόνο όταν θέλετε ένα σνακ εξπρές, για τη δουλειά, για το κολατσιό στο σχολείο και για κάθε ώρα της ημέρας! Δημιουργήστε άπειρους γευστικούς συνδυασμούς, γλυκούς ή αλμυρούς, όπως κρέπες, τοστ, πίτσα, τορτίγια ρολς.

Τιμή 8,15 €